Glidemiddel – til glede og besvær

Glidemiddel brukes i mange sammenhenger

For veldig mange er glidemiddel synonymt med noe man “klæsjer på” både penis og kvinnelig kjønnsorgan når man skal ha sex med sin utkårede. For det er ingen tvil om at det er svært mye til hjelp under et seksuelt samkvem da det gir ekstra fuktighet og “våthet” under sex.

Men det er ikke bare det glidemiddel kan brukes til.

Skal man for eksempel prøve ut noe nytt, så kan glidemiddel med smak være veldig gunstig. Under oralsex er det veldig mange som ikke liker helt smaken av kjønnsorgan, noe som kan bedres dersom man skaffer seg glidemiddel med smak – da man eliminerer den dårlige smaken og erstatter den med noe som smaker godt.


Men – hvilke smaker finnes?

Disse smakene kan være alt fra banan til jordbær til sjokolade – det er nærmest bare fantasien som setter lokk på hva man kan få kjønnet sitt til å smake med bruk av glidemiddel.

Har man også et sexleketøy som for eksempel dildo eller vibrator, så blir man også nødt til å ta i bruk glidemiddel. Om man ikke gjør dette, så vil det både bli veldig tørt og veldig lite komfortabelt for den som bruker det. Har man for eksempel sexleketøy som baserer seg på analsex, så er det i hvert fall nødvendig å kjøpe seg en tube som fungerer fint.

Også dersom man ikke tar i bruk noe dildo eller noe annet man stapper inn i rumpen, men velger å bruke penisen sin til å utføre analsex, så vil jeg anbefale å bruke glidemiddel til dette også – dog må du passe på å kjøpe den riktige typen. For det er ikke alle som passer til bruk i verken analen eller bruk sammen med kondom.

ProduktbildeProduktMaterialePris og volumLink til produktet
Super Slik GlidemiddelVannbasert49,- 100ml
Durex Play CaringVannbasert99,- 50ml
Anal Lovin GlidemiddelVannbasert99,- 100ml
Før og Etter Blowjob-SprayVannbasert49,- 25ml
Cherry Anal EazeVannbasert69,- 14ml
Silky Caress GlidemiddelVannbasert199,- , 240 ml
Pjur Woman SilikonglidSilikonbasert199,- , 100 ml
Lelo GlidemiddelVannbasert159,- , 75 ml
Luksusglid Aloe VeraVannbasert169,- , 250 ml
Kondomeriets GlidemiddelVannbasert99,- , 250 ml
.
Powered by WordPress | Skjult kamera