Her får du tak i billig glidemiddel

Billig glidemiddel

Billig glidemiddel er noe som finnes flere plasser på det norske erotikkmarkedet, men om du skal kjøpe det inn både med diskresjon (anonymitet) og med hurtig frakt, så er det strengt tatt hetenetter.no I tillegg til å ha hurtig frakt og anonyme pakker, så er det også en del andre ting som differensierer denne nettbutikken fra de andre. Blant annet:

– Stort utvalg
– Mange forskjellige smaker og andre tilsetninger som gjør glidemiddelet unikt
– Kombinert med mange andre sexleketøy

Men dersom du kun skal ha billig glidemiddel, så er jeg i hvert fall ikke i tvil om hvilke nettbutikk du bør velge. Du kan i hvert fall klikke deg inn og sjekke ut utvalget.

Hvorfor skal man ha billig glidemiddel?

Spørsmålet kommer nok til mange som ikke har hatt veldig mye sex. For hvorfor skal man begynne å gjøre sexen

Alga Glid med fersken. Foto: Kondomeriet

enda mer klissete enn det den allerede er?

Vel, det er jo flere grunner til at man skal kjøpe seg et billig glidemiddel, men det enkleste svaret er selvfølgelig at “man får bedre sex” av å kjøpe seg et. Du tror kanskje at det er noe man bør ha kun dersom man utøver veldig avansert sex – som analsex og liknende, men det er godt til bruk på vaginal sex.

Du skal heller ikke trenge å betale så veldig mye for det – spesielt med tanke på hvor lett det er å få tak i samt hvor billig det produseres i lavkostland. Billig glidemiddel er nettopp billig fordi det har så lave kostnader knyttet til produksjon og salg.

Har skrevet “side opp og side ned” om Kondomeriet ved tidligere artikler, men må også trekke frem deres gode priser og flotte utvalg også når det kommer til glidemiddel.

Oversikt

Skal du ha en liste over alle de mest populære og mest solgte glidemidlene i Norge, så er dette en god oversikt å ha. Vi anbefaler deg at du ser tydelig at det er forskjellige typer glidemiddel med forskjellig type materiale som har hver sine bruksområder.

ProduktbildeProduktMaterialePris og volumLink til produktet
Super Slik GlidemiddelVannbasert49,- 100ml
Durex Play CaringVannbasert99,- 50ml
Anal Lovin GlidemiddelVannbasert99,- 100ml
Før og Etter Blowjob-SprayVannbasert49,- 25ml
Cherry Anal EazeVannbasert69,- 14ml
Silky Caress GlidemiddelVannbasert199,- , 240 ml
Pjur Woman SilikonglidSilikonbasert199,- , 100 ml
Lelo GlidemiddelVannbasert159,- , 75 ml
Luksusglid Aloe VeraVannbasert169,- , 250 ml
Kondomeriets GlidemiddelVannbasert99,- , 250 ml
.
Powered by WordPress | Skjult kamera