Informasjon og spørsmål om penis

Hva er gjennomsnittlig størrelse på penis?

Ifølge noen eksperter er den gjennomsnittlige størrelsen 15 centimeter når den er i ereksjon, og i følge statistikk kan man slå fast at rundt 95 % av alle fullt utvokste peniser er mellom 12 og 20 centimeter i lengde.

Kan min penisstørrelse økes?

Ja. Det er to kjente og praktiserende kirurgiske prosedyrer for å øke penisstørrelse.

Den ene prosedyren består av å klippe løs et ligament som er festet til roten av penisen. Dette gir en økning på mellom en halv og to centimeter økt over hele lengden på penis.

Den andre prosedyren består av å fjerne fett fra andre deler av kroppen til pasienten og injisere det inn i penis for å gjøre penisens omkrets større. Denne prosedyren må gjentas flere ganger og hvert kirurgisk inngrep bærer med seg en alvorlig risiko for infeksjon. Mange leger fraråder denne type injeksjon for å forstørre penis.

Salg hos Kondomeriet er flott.

Hva er omskjæring av penis og hvorfor blir det gjort?

Mannlig omskjæring er kirurgisk fjerning av forhuden på penis.

Noen islamske gutter er omskåret når de blir eldre rundt begynnelsen på tenårene.
Flertallet av amerikanske gutter er omskåret i og med at det er en vanlig praksis i dette landet. Dette er faktisk noe de aller fleste nordmenn ikke er fullstendig klar over.

De mer vanlige årsaker til omskjæring. Et av dem er bedre hygiene – da man mener at det vil være mer renslig å ha en penis uten forhud. Et annet argument er naturligvis det religiøse ved det.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera