Sexhuske – informasjon og guide til kjøp

Sexhuske – all informasjon om kjøp og bruk

Det er en god del erotiske hjelpemidler som går under nisjekategorien, altså noe ikke alle kan skilte med at de kommer til å skaffe seg i løpet av livet. En sexhuske er en slik ting som kanskje ikke helt kan skryte på seg å være tilknyttet “normalen” – i hvert fall ikke blant det norske folk.

Vi kommer til å skrive litt om sexhusker – hva er det, hvordan fungerer det og hvor kan man få kjøp det.

Hva er en sexhuske?

En sexhuske, eller en “Sex swing”, er et apparat man monterer til taket og som skal få frem det mest eksotiske i deg. Dette gjøres ved at kvinnen (eller mannen?) setter seg i husken, noe som gjør at man kan komme lett tilgjengelig i diverse sexstillinger. I de sexhuskene som selges på det norske markedet finnes det haugevis med stropper man kan redigere lengdene med slik at alle kroppsfasonger, lengder og størrelser kan nyte godt av slikt utstyr.

Som regel ligger maksvekten på rundt 200-250 kilo.

Hvor mye koster en sexhuske?

Det kommer litt an på hvor man kjøper de, men her har jeg satt opp en liste over de mest seriøse tilbyderne i Norge samt deres priser på sexhuske:

Jeg har også lest rundt på nettet at den ene fra Hetenetter er et svært godt alternativ – i tillegg til at den er billigst.

Er det vanlig å kjøpe sexhuske?

I Norge har det blitt holdt litt tilbake med markedsføring når det kommer til dette produktet, men mye tror jeg kommer an på at det kanskje har vært litt tabu å ha såpass avansert sex. For det er jo ingen tvil om at det er noe som krydrer sexlivet helt utrolig – jeg lest blant annet om et amerikansk par som hadde kjøp seg en sexhuske og skrev at sengen ble bare brukt mindre og mindre og mindre…

Hvilke sexstillinger åpner det for når man kjøper en sexhuske?

Vel, det er en god del ting som kommer til å åpne seg for både han og henne – og en god indikasjon på hva dere kan forvente dere kan dere se på Youtube via denne videoen:

Ut over dette er det vel egentlig bare fantasien som setter en stopper for hva man kan bruke den til. Det finnes også en god del streamingsider med pornofilmer hvor man kan se en “love swing” bli brukt.

Kjøp sexhusken anonymt

Som et siste punkt kan vi også si at dersom du velger å kjøpe sexhuske fra noen av de nettbutikkene vi har nevnt over, så kan vi garantere deg at produktet vil komme frem med den største anonymitet. Verken postmannen eller naboene dine vil finne ut hvor du har kjøpt produktet fra eller hva pakken inneholder!

Så…her kjøper du sexhusken din!

Sexhuske #1: Sex Flex sexhuske

Sex Flex sexhuske til 499,- NOK. Foto: Hetenetter.no

En veldig “mild” form for sexhuske hvor man ikke har noen støtte til ryggen, men kan allikevel utfolde seg i et ganske stort antall posisjoner med en kvinne som er både spenstig og myk. Anbefales til de som ikke ønsker å bruke så alt for mye penger, men fortsatt ønsker å ha en hel del moro. :-)

==> Kjøpes til 499,- norske kroner her! <==

Sexhuske #2: Radical Vinyl Sexhuske

Sexhuske fra Radical Vinyl til 1499,- NOK. Foto: Hetenetter.no

Dette er den ultimate sexhusken!

Dette er en sexhuske hvor man kan utforske hundrevis av sexstillinger i ekstremt komfortable omgivelser. Utrolig lett (5 kilo totalt) og behagelig i alle kriker og kroker. Her er man nødt til å gå litt opp i pris, men da får du både muligheter til å henge den i taket samt en utrolig god støtte for ryggen – slik at du kan oppleve hele det seksuelle spekteret uten å gå krokrygget i etterkant…

==> Kjøpes til 1499,- NOK her! <==

Legg gjerne igjen en kommentar om du har spørsmål rundt disse sexhuskene eller øvrige kommentarer! :-)

Kjøp sexleketøy hos Kondomeriet her

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Sexhuske – informasjon og guide til kjøp”

 1. MindcrimeX says:

  Du sammenligner epler og pærer her…
  Den huska som koster 1490,- hos kondomeriet koster 1399,- hos erotikknett…

  den huska som koster 1799,- hos erotikknett er den orginale love swingen, den må ikke forveksles med fantasy swingen…
  Det finnes faktisk ganske mange forskjellige husker;-)

  • admin says:

   My bad selvfølgelig! :) rettet opp i artikkelen!

   • Kunaal says:

    Jeg elsker sexhusker..fikk min første som prototype-modell i 1991. Før ALLE hadde sexhuske.

    Og siden det har jeg hatt meg med forskjellige partnere i veldig mange forskjellige sexhusker. Om man har muligheten til å prøve å kjøpe en, så vil jeg absolutt anbefale det.

 2. Rælfy says:

  Kjøpte den der “Sex flex” sexhuske og må bare si at jeg ser absolutt potensialet i den, men angrer på at jeg ikke kjøpte den oppgraderte versjonen.

  !! Så til dere som leser dette; om dere faktisk skal ha en sexhuske, så vil jeg anbefale å kjøre på og heller betale noen ekstra kroner for en som er litt mer stødig og som man kan bruke i flere sexstillinger. Dama mi elsker den da – men det er fordi jeg primært gjør mesteparten av jobben når vi holder på.

  Har kun inntatt sexhusken èn gang som mann, og da endte det opp med at jeg bare satt og ble sugd.

Leave a Reply