Vibrator på internett – billig, trygt og deilig

Billig vibrator

Kjøp av vibrator på internett har blitt mer og mer vanlig blant kvinner som ønsker litt mer enn det som er vanlig av seksuell nytelse. En dildo vil bare være et supplement til et allerede godt sexliv, mens en vibrator fungerer perfekt alene.

Har hørt om kvinner som har boikottet menn en liten stund rett og slett fordi de har kjøpt inn vibrator, noe som ga dem helt ekstreme orgasmer som ingen menn kunne være i nærheten av å gi dem.

Det er jo også en god del forskjeller på vibratorene du kjøper på internett. Noen av dem er jo såkalte “Rabbit”-vibratorer som også er utstyrt med klitorisstimulator. Men disse er naturligvis noe høyere i pris enn de vanlige vibratorene som bare ser ut som en dildo.

Om du virkelig skal legge penger i det, så kan du sjekke ut Lelo-serien som går for å være sexleketøy i aller ypperste klasse. Men igjen – her snakker vi også vibratorer i aller høyeste prisklasse. Så noen billig vibrator er det ikke snakk om hvis du går for dette merket.

Sort aliminimumsvibrator. Foto: Kondomeriet


Så det er altså 3 gode grunner til å kjøpe vibrator på nett:


1. Billig.

Det er mye billigere å kjøpe sexleketøy på internett enn det er å kjøpe dem på ymse butikker rundt om i landet. Spesielt vibratorer kan kanskje bli fristende å kjøpe når du har personlig service, men dette vil koste deg noen ekstra hundrelapper.

2. Anonymitet.

3. Vibrator er fantastisk.

Du har kanskje allerede prøvd dildo, men sliter med å ”ta steget” med tanke på å kjøpe seg en vibrator. Og da vil man nok slite med å gjøre noe annet enn å kjøpe inn en vibrator på internett – noe som vil være et friskt pust i ditt eget sexliv.

Oversikt over billige vibratorer

ProduktbildeFordelerPrisKjøp her!
Platinum Charisma G-punktsminivibrator

Platinum Charisma G-punktsminivibrator er en diskre liten vibrator.249,-
Atlantis Vibrator

- G-punktsvibrator
- Billig i forhold til andre g-punktsvibratorer
- Høy kvalitet
- Nærmest lydløse vibrasjoner
- Liten og lett
- Særdeles billig
199,- NOK
Layla - Crisantemi

- Rabbitvibrator
- Vanntett
- Klitorisstimulator
- Kontrollsystem på vibratoren
549,- NOK
Black Diamond vibrator

- Gode detaljer for ekstra nytelse
- 100 % myk plast
- Tre forskjellige hastigheter
- Ca 20 centimeters nytelse
699,- NOK
Dazzle G-punktsvibrator

Tynn tupp og tykk på midten – g-punktsvibratoren er designet slik at man selv velger hvor mye man klarer å ha inni seg.299,-
Beginners Rabbit Vibrator

Om du er førstegangskjøper av rabbitvibrator (eller vibrator i det hele tatt), så er denne varianten absolutt å anbefale.299,-
Creamy Delight Minivibrator

I og med at den er myk og fleksibel, så vil multispeed-funksjonen føles helt vidunderlig.349,-
Deep Stroker Rabbit Vibrator Blå

Deep Stroker-vibratoren gir deg dype orgasmer ut av en annen verden. Skaftet (penishodet) er formet slik at det legger til ekstra nytelse på veien mot deilige orgasmer.599,-
Basic Vibe slim

- Kult design
- Veldig tynn
- Kjører på AA-batterier
- Kraftig Multispeed-funksjon som gir gode vibrasjoner
149,- NOK
.
Powered by WordPress | Skjult kamera