Vibrator

Vibrator – en guide

Blant sexleketøy finnes det mange varianter og videreføringer som de seneste årene har blitt svært populære. Vibrator er en oppfinnelse som kom på midten av 90-tallet da man fant ut at vibrering var en god måte å skaffe seg orgasme på for kvinner. Enkelt sagt er en vibrator en videreføring av det vi kjenner som dildoen.

Vibe vibrator.

Les også: Billig dildo.

Hva er en vibrator?

En vibrator er et sexleketøy for kvinner som enten har batteridrevet eller elektrisk vibrering innebygget. Det aller vanligste er at disse sexleketøyene bruker AA-batterier, men du finner også en del av dem med ledning slik at man kan stappe dem inn i en stikkontakt.

Det finnes også en god del forskjellige vibratorer, men dette er du selv nødt til å undersøke når du er inne på nettbutikken for å sjekke ut hvilke muligheter du har.

Hvor mye koster en vibrator?

Vibratorer er ofte litt dyrere enn dildoer da de har denne utvidede funksjonen.  Men det er ikke sagt at du ikke kan få dem billige. Kondomeriet.no har et godt utvalg av vibratorer til både høye og lave priser slik at du skal finne akkurat det du ser etter både kvalitetsmessig og prismessig.

Du får vibratorer fra 400-1500 norske kroner.


Hvem kan kjøpe en vibrator?

Vibrator kan kjøpes av alle personer over 18 år.

Man kan også kjøpe vibrator om man er under 18 år da det så og si aldri sjekkes av nettbutikkene. Men dette er ikke noe vi anbefaler – vi sier bare at det er mulig dersom man har et kredittkort eller vanlig bankkort som er fungerende.

Hvilke vibratorer anbefaler vi?

Som regel må du selv bestemme hvor mye penger du ønsker å legge i en vibrator. Men vi har plukket ut en del fra Hetenetter.no som kan passe den jevne nordmann veldig godt. Så her er listen over vibratorer som du kan sjekke ut om du har lyst til å skaffe deg et sexleketøy.

Dette er vibratorer vi oppriktig anbefaler.

Oversikt over vibratorer

Vi har satt opp en oversikt over vibratorer (i alle prisklasser) som vi anbefaler. Her får man rett og slett mye vibrator for pengene.

ProduktbildeFordelerPrisKjøp her!
Platinum Charisma G-punktsminivibrator

Platinum Charisma G-punktsminivibrator er en diskre liten vibrator.249,-
Atlantis Vibrator

- G-punktsvibrator
- Billig i forhold til andre g-punktsvibratorer
- Høy kvalitet
- Nærmest lydløse vibrasjoner
- Liten og lett
- Særdeles billig
199,- NOK
Layla - Crisantemi

- Rabbitvibrator
- Vanntett
- Klitorisstimulator
- Kontrollsystem på vibratoren
549,- NOK
Black Diamond vibrator

- Gode detaljer for ekstra nytelse
- 100 % myk plast
- Tre forskjellige hastigheter
- Ca 20 centimeters nytelse
699,- NOK
Dazzle G-punktsvibrator

Tynn tupp og tykk på midten – g-punktsvibratoren er designet slik at man selv velger hvor mye man klarer å ha inni seg.299,-
Beginners Rabbit Vibrator

Om du er førstegangskjøper av rabbitvibrator (eller vibrator i det hele tatt), så er denne varianten absolutt å anbefale.299,-
Creamy Delight Minivibrator

I og med at den er myk og fleksibel, så vil multispeed-funksjonen føles helt vidunderlig.349,-
Deep Stroker Rabbit Vibrator Blå

Deep Stroker-vibratoren gir deg dype orgasmer ut av en annen verden. Skaftet (penishodet) er formet slik at det legger til ekstra nytelse på veien mot deilige orgasmer.599,-
Basic Vibe slim

- Kult design
- Veldig tynn
- Kjører på AA-batterier
- Kraftig Multispeed-funksjon som gir gode vibrasjoner
149,- NOK
Powered by WordPress | Skjult kamera