Billig potensmiddel du smører på penis

Billig potensmiddel kjøpes på internett

Det høres kanskje litt rart ut, men dette er altså et potensmiddel som man smører på penishodet og gjør at penis vil holde ut mye lengre i erigert tilstand enn det som egentlig er mulig for deg. Mange finner nok løsningen på slike ting i såkalte potenspiller, noe som også fungerer helt klart. Men det er både billigere og lettere å kjøpe et potensmiddel som er flytende.

Promax er et potensmiddel som blir solgt hos XXX og som har fått svært gode tilbakemeldinger fra den mannlige massen som har prøvd ut produktet. Så er det også slik at bestselgere som regel er gode produkter, og Kondomeriet er vandt til å levere sexleketøy og hjelpemidler som holder en svært høy standard.

Hva står hos Kondomeriet?

Dette er noe av det som står beskrevet på Kondomeriets nettsider om dette potensmiddelet:

“Slik brukers Promax: smør lotionen på penishodet og la det virke i 30-40 minutter. Vask vekk det som ligger utenpå huden med lunkent vann, også om du skal bruke kondom.

Man vil som regel ikke oppnå utløsning så lenge middelet er virksomt, dette gjør at Promax passer utmerket for menn som er plaget av for tidlig utløsning.”

Les mer og kjøp Promax

Med andre ord et legemiddel som kan kjøpes reseptfritt og som absolutt anbefales. Om du har lyst til å lese mer om produktet, eller kanskje også gå til innkjøp av det, så kan det gjøres her: Potensmiddelet Promax til 99,- kroner.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera