Damer: Dette fingrer vi oss med

Damer: Dette fingrer vi oss med

Jeg fant en ganske spennende tråd på et sexforum som diskuterte hva de puttet inn i vagina når de onanerte. Selv har jeg bare prøvd med litt forskjellige frukter (ja, det er ikke bare en myte, gutter…) samt dildoer og vibratorer, så kanskje er jeg litt kjedelig og konservativ i onaneringsveien. Men uansett; jeg er glad for å kunne presentere en liste over hva damer på internett har brukt til å onanere seg selv med.

Her er listen (setter det opp i vilkårlig rekkefølge):

1.  Dildo
2. Vibrator
3. Ølflaske (tuppen på ølflasken)
4. Gulerot som er pakket inn i en kondom
5. Fingrene sine (naturligvis…)
6. Penner
7. Små deodorantflasker
8. Proactive Solution-produktene skal visst være perfekt til å onanere med

Nei, nå er det på tide med en ny dildo merker jeg….

[table id=1 /]

Legg igjen en kommentar