Date my mom – morsomt datingprogram

Istad hadde jeg litt tid å slå ihjel så jeg så på det som må være noe av tidenes dårligste program. Her skal altså en gutt gå ut med mødrene til 3 jenter for å få et inntrykk av jentene. Etterpå snakker mor og datter sammen: ja, men vi er så sexy at han bare mååå velge meg.” Dette programmet må være dårlig tilogmed i USA standar.

Har desverre sett det i en døsig tilstand (mener det gikk i helgene i ca. sen frokost tid). Helf ufattelig tragisk. Har sett altfor mange eksempler på trauste mødre med fantastisk søte døtre til å tro at det nødvendigvis har noen betydning.

Har sett dette idag og igår, grunnet sykdom (Går klokken 11.00). Jeg er så jævlig enig med det Link sier. Makan til dårlig program. Og de korte kommentarene som kommer innimellom? “I dont care how big her eyes are, I wanna know how big her jugs are!”

Av ren facinasjon over et sinsykt dårlig program måtte jeg bare se dette igjen.

“jeg har så pen kropp at han bare må …..”  :p

.
Powered by WordPress | Skjult kamera