Datingtips for menn

Her er et knippe datingtips for en ung mann som lurer på hvordan han skal komme seg igjennom sin “brake-out” med å spørre en kvinne om å få dra på date med han. Vi ønsker ham naturligvis lykke til og håper at disse datingtipsene fungerer utmerket slik at han kan få snøret i bånn.

Bare gjør det casual hvis du skal spørre over Facebook.

– Skal vi ta en tur på kino?
– Lyst til å finne på noe?

Om dere finner tonen første gangen, kan du si noe sånt som at du hadde det koselig og kan jeg få be deg på middag for eksempel. Andre gangen gjør du det da altså litt mer tydelig at det er en date du ber ho på.

Beste er om du lager middag til henne, da blir hun imponert! Men du kan også ta ho med på restaurant, gå en tur, dra på stranda osv. Er vel egentlig bare fantasien som setter stopper for hva dere kan finne på.

Regel nr 1: Vær ærlig.

Vær varsom med å definere deg selv og andre. Generelt tips som man må jobbe litt med for å kunne bli mer bevist med tiden.

Alt her i livet er situasjonsbetinget, så noe må man bare ta som det kommer. Føl deg trygg på at situasjonen gir deg nye muligheter, samme hva den skulle bringe.

Lykke til, og kos deg med opplevelsen.

Det er bare å spørre på om hun vil finne på noe en dag, kino eller noe. Så drar dere, når det gjelder betalingen. Så er det hvilken oppfatning hun har av det. Er det en date så er det slik at hun tenker liksom, kanskje han betaler håper det, men det gjør ikke noe om han ikke gjør det. Går dere som venner så betaler ikke du. Så for å forsikre deg ut av venne sonen kan du betale.

I tilleg til dette så ser man jo klart at hun liker deg. Hun flørter ikke med noen hun ikke liker. Så er bare å kjøre på. Når det gjelder deg å være “svett/gamer”, så ser ikke hun det sånn, men å komme deg ut skader ikke.

Regel 1. “svette/gamere” er de som er best mot dama. Så vær deg selv. <– Klisjè å si, men sånn er det.
Ber ikke du hun ut, gjør jeg det.

Sånn er det bare.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera