Full guide: Dildo med sugekopp

Dildo med sugekopp

Du har garantert bladd deg igjennom mange aav nettsidene som selger dildo og sett at det har blitt flere og flere varianter som selges med nye funksjoner du garantert aldri har hørt om. Noen av dem er ruglete for ekstra nytelse. Andre har en «sprutfunksjon» for at kvinnen skal oppleve en ekte følelse av at mannen spruter henne inn i vagina – mens det aller siste på markedet er at det lages flere og flere dildoer med sugekopp.

En dildo med sugekopp betyr rett og slett at det er plassert et festeliknende hjelpemiddel på bunnen av dildoen, noe som gjør at man får muligheten til å sette den fast i flater hvor den blir stående. Du forstår kanskje poenget nå – at man kan «ri» sin egen dildo med den nytelse som det kommer til å medføre?

Sugekoppen er nødt til å være sterk og kan ikke være av typen som blir ødelagt etter et par gangers bruk. Derfor har de aller fleste dildoer med sugekopp en enorm evne til å beholde funksjonen sin til tross for at de blir vasket, rengjort og bruk erotisk av den som eier sexleketøyet.

Eksempel på en god dildo med sugekopp

Jeg har kun èn gang vært i eie av en dildo med sugekopp, men til gjengjeld fungerte den veldig, veldig bra. Det var en jeg fant på Kondomeriet på starten av 2000-tallet.

Ut over det kan du sjekke våre anbefalinger om hvilke dildoer du bør kjøpe.

Det er påfallende at tre av fire har sugekoppfunksjon i bunn. Det er rett og slett blitt «det nye».

Legg igjen en kommentar