Glassdildo: Kjapp og enkel anmeldelse

 

Brukeranmeldelse av glassdildo

Produkt: Wand Glassdildo

Toy Joy glassdildo.

Pris: 299,- NOK
Terningkast: 6

Jeg ville ha noe enkelt og lett å bruke og ta vare på. Her må jeg si at jeg traff blink!

Glassdildoen er herlig å se på og bruke, er dette et flott alternativ for nybegynnere på grunn av størrelsen og generelt at den ikke har et skremmende utseende.

Siden den er ganske liten kan du gjemme den bort i en skuff eller et skap og skjule dildoen lett (et pluss når du ikke vil at verden skal vite hva du driver med), og hvis du tilfeldigvis ble ”tatt” kan du skylde på at det er en abstrakt skulptur til noen uvitende gjester.

Jeg angrer ikke på kjøpet og jeg oppfordrer alle som søker et unikt leketøy å gi dette produktet en sjanse 🙂

Oversikt over glassdildoer

[table id=5 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera