Glassdildo: Pris, utvalg og brukeranmeldelser

Glassdildo: Priser, utvalg og brukeranmeldelser

Vi følger stadig med i trenden på nye sexleketøy og får stadig oppdateringer fra markedet om nye dildoer som lages. Nå har det naturligvis vært på markedet i noen år, men glassdildoer er virkelig i vinden om dagen. Det har til og med blitt opprettet egne nettbutikker i USA som utelukkende selger sexleketøy laget i glass.

Hvor kult er ikke det?

Pris

Hvor mye koster en glassdildo?”, tenker du kanskje. “Det MÅ da være dyrere enn de som blir laget i plastikk og silikon?”.

Plastikk: Ja. Silikon: Nei.

Det ligger faktisk cirka på samme nivå som silikondildoer prismessig.

De ligger på alt fra 300,- NOK og opp til 800,- NOK. Du år de nok dyrere også, men er det egentlig noe vits i å betale mer enn 800 norske kroner for en dildo. For det er det strengt tatt ikke verdt. SÅ stor forskjell er det jo ikke.

Utvalg

Det er et stort utvalg av glassdildoer, men vi har valgt ut noen stykker som gir deg mye valuta for pengene. Satt det opp i en boks hvor du kan se pris, navn, bilde og en knapp som du kan trykke på for å komme direkte til glassdildoen.

(artikkelen fortsetter under oversikten)

Oversikt over glassdildoer

[table id=5 /]

Brukeranmeldelser

Det er også en del produkttestere som har testet produktene og anmeldt dem slik at vi kan bruke disse anmeldelsene på nettsiden vår. Ganske hendig for deg som forbruker dersom du ikke er helt sikker på hvilken du skal kjøpe.

Føler du at Wand så veldig spennende ut? Eller at glassdildoen med striper så litt shabby ut? Vel, her har du korte og presise svar fra to kvinner som har prøvd en av dem hver for så å skrevet inn til oss.

Tone, 31 år, Bergen:

Tsar of Russia:
Nå skal det sies at jeg synes denne glassdildoen var billig  utgangspunktet. Det å betale 799 kroner for en dildo er noe

Icicles glassdildo til 349 kroner. Foto: Hetenetter.no

jeg har gjort før (og kommer til å gjøre igjen…), og jeg føler at jeg fikk en god del igjen for prisen. Et elegant design med et flott fargemønster gjorde at jeg fikk lyst til å leke med den umiddelbart.

Men den er virkelig stor! Om du er ute etter en gigantisk glassdildo og har en del penger til overs, så vet du hva du skal gjøre!

Nå skal det sies at jeg er litt “vid” nedentil, så med godt med glidemiddel fikk jeg det til, men du skal vite at dette så absolutt er for de litt mer erfarne. Absolutt ikke noe du bør kjøpe som din første glassdildo.

Marie, 23 år og student, Drammen:

#1 Produkt: Icicles glassdildo

En flott og liten glassdildo som jeg koste meg med. Har egentlig utelukkende brukt vibratorer, men syntes at det var på tide å prøve noe nytt.

Denne ruglete lille krabaten fungerer perfekt til mitt bruk. Jeg elsker sexleketøy med “riller” som gjør at de treffer vaginaåpningen på best mulig måte. Og her var rillene laget av glass, noe jeg absolutt kjente på. Var i utgangspunktet litt redd for at det skulle bli for “hardt” og spenstig, men vil anbefale denne glassdildoen til skeptikerne der ute.

9/10 får den av meg. Jeg har brukt den MYE i etterkant.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera