Hva kan man bruke til spanking?

Spanking – hva kan brukes?

Det er ingen hemmelighet at veldig mange (damer spesielt…) blir kåt av å spankes – altså slås lett eller litt hardere på diverse steder på kroppen, men primært på rumpen. Den klassiske spankingen foregår ved at mannen har sex med kvinnen i doggystyle (altså bakfra) og slår henne på rumpen mens man holder på.

Men det er også en del andre verktøy som kan brukes til spanking.

Spørsmål:

Jeg er en jente som virkelig liker å bli spanket av kjæresten min når vi har sex. Synes det blir utrolig opphissende og deilig når han tar meg bakfra. Men jeg lurer på hvilke andre ting som er “vanlige” å bruke under sex?

Våt bar hud, et lærbelte, en hårbørste eller hånden? Hva er mest vanlig?

Svar:

(Svar fra dame på 25 år)

De fleste av mine sexpartnere som har dasket meg gjør det ikke hardt nok. Jeg er ikke skjør der nede!

Av denne grunn vil verktøy som en ridepisk, en plaststang eller et lærbelte fungere bedre enn en hånd. Bare sørg for at du unngår penis, baller og nyrer hvis man som dame ønsker å piske tilbake på mannen. Skal man tro noen av mine mannlige bekjente, så er dette svært vondt.

Du kan også se om du kan få kjøpt noen håndjern fra en erotisk nettbutikk som du kan binde fast dama eller mannen med slik at du får en mye mer “tense” stemning på sexen.

Sjekk:

 

Jeg driver såpass hardcore SM-bondage at jeg gjerne oppsøker smerte sammen med mine sexpartnere. Da skal man også ha et “safe word” som forteller deg når nok er nok – og da er det viktig at dette kodeordet respekteres.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera