Hvordan øke i sosial verdi?

Hvordan kan man øke i sosial verdi?

Sosial verdi er vel et ord som blir brukt innenfor PUA-miljøet, og der har det absolutt sin mening og betydning. Å si at det ikke er noe som heter sosialverdi blir feil, det er åpenbart noe som heter det siden ordet faktisk gir mening.

Det som derimot ikke stemmer er at det bare er en måte å oppnå en høyere sosialverdi på. Sosialverdi er hvordan resten av samfunnet ser på deg og hvor attraktiv du er sett fra andres øyne. Jeg snakker da ikke om attraktiv som i å ha et over gjennomsnittet pent utseende, men attraktiv som i at andre har en faktisk interesse i å bli bedre kjent med deg og føler en tiltrekning mot deg. En tiltrekning kan være alt i fra å være på talefot med deg til kjenne deg på et mer intimt nivå.

Oppnå en høyere sosial verdi med disse punktene!

Hvordan man oppnår en høyere sosial verdi er det selvsagt ingen fasitsvar på. At enkelte personer er dømt til å ha lav sosialverdi grunnet det mange vil kalle et under gjennomsnittet utseende er intet annet enn en myte. Hvem som helst kan “komme seg høyere opp på stigen” ved noen helt enkle grep;

– Finn deg en klesstil som passer deg. Det er ingen hemmelighet at man bedømmes på bakgrunn av blant
klær før man blir kjent.

– Ha noe i håret for å få det til å virke mer interessant. Man trenger ikke style håret til det uendelige, det
kan like gjerne være snakk om å få det til å se mer “tilfeldig” ut.

– Tenk på kroppsholdning! En person med rak rygg og hevet hode blir uansett hvordan man vrir og vender

Salg hos Kondomeriet er flott.

på det sett på som en person med autoritet høyere autoritet enn en som ikke gjør det. Dette finnes det
forskning på.

– Øk din egen selvtillit, personer med høy selvtillit er mer attraktive enn innestengte og innebesluttede
personer.

Sosial verdi kommer ikke av seg selv

Det er altså ingen trylletriks. Det er enkel og grei psykologi enhver kan forstå dersom han/hun vil. Dere må gjerne være uenig, men det forandrer ikke det faktum at samfunnet har et mål på hvordan idealet skal te seg og kle seg. Det er ikke snakk om å forandre personlighet og væremåte totalt, det er snakk om å tilpasse seg dette idealet til en viss grad. Det eksisterer uendelige hyllemeter med litteratur på dette emnet, så dersom man er interessert i å sette seg inn i dette er det bare å starte. Men husk nå for guds skyld at å lese ti meter med bøker ikke hjelper, man må handle i tillegg

Kjøp glidemiddel – øk i sosial verdi

Skal du ut på byen, så lønner det seg å ha glidemiddel tilgjengelig hjemme slik at man rett og slett kan dra det frem på nachspiel og vise kvinnene at du faktisk eier noe av verdi. Kanskje ikke sosial verdi, men det blir i hvert fall et mer erotisk preg over det hele når du skaffer deg et glidemiddel til å bruke på kvinnene du tar med deg hjem fra byen. Mange kvinner setter faktisk pris på menn som foretrekker å vise sin seksualitet, og da er glidemiddel et godt sted å begynne!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera