Hvordan homofile oppfører seg og kler seg

Hvordan oppfører homofile seg?

Hvordan homofile oppfører og kler seg har i bunn og grunn veldig mye med hvordan de blir sett på av andre i samfunnet. “Overhomofile” mennesker som vrir og vender på stemmen sin blir i veldig stor grad opplevd som både usympatiske og fjollete, noe som egentlig ikke er vitsen i det hele tatt.

Slike ting virker bare fordummende, og det er synd at slike homofile skal ødelegge for resten av de som tross alt er “straighte” i oppførselen.

Naturlig/unaturlig med homofili

Angående ordet unaturlig, så er ikke det et synonym på uvanlig. Unaturlig viser til noe som er naturstridig, som f.eks. et av Norges største industrieventyr, kunstgjødsel, eller å legge fosser i rør for å produsere kraft eller at mennesker flyr. Ordet uvanlig viser til fenomener eller hendelser som avviker fra hva samfunnet annser som normalt. Homofili er uvanlig, det er jeg enig i, men unaturlig? Hvis homofili var unaturlig, hvorfor finnes det da homofile? Strider naturen mot seg selv? Hvorfor finnes det homofile dyr?

Uansett om homofili og homoseksualitet er uvanlig eller unaturlig så ser jeg ikke problemet. Dere kan gjerne synes homosex er ekkelt, mange former for sex kan virke ekkelt, men det angår da for faen meg ikke dere hva folk gjør med hverandre i sine egne senger! Om jeg knuller gutter, jenter, plast vaginaer, romper, munner, vaginaer, om jeg har introdusert pisk, latex, støvler, håndjern, sjokoladesaus, isbiter, husker, kniver, dildoer, butplugger, strap-on, slikking, dasking, kosing, om jeg har røff sex, kosesex, kinky sex eller rompesex angår ingen andre enn meg og den jeg har meg med! Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor dere er så interessert i andre folks privatliv!

Hver sin mann, hver sin hest

Og hvordan folk kler seg eller oppfører seg er da også irrelevant! Det er mange miljøer jeg ikke liker klesstilen og oppførselen til, men det er stort sett bare overfladisk. Jeg har mange kompiser som henger i miljø som kler seg og oppfører seg på en for meg ekstremt irriterende måte, men jeg vet at de aller fleste er hyggelige folk! Homofober er sikkert også hyggelige, men dere vil jeg helst ikke omgås fordi dere har holdninger som tar liv. Ved å predikere disse avskyelige holdningene bidrar dere til å normalisere dem, dere senker terskelen for å rakke ned på homofile. Dere representerer samme avskyelige politiske retning som en viss forhenværende førsteadvokat, nå forsker…

.
Powered by WordPress | Skjult kamera