Hvordan skaffe seg kjæreste

Guide: Slik skaffer du deg kjæreste

Har du tenkt til å utføre litt erotikk som ikke bare er på egenhånd, så blir du nesten nødt til å skaffe deg en partner som du kan kose med. Det er selvfølgelig ikke bare det erotiske og seksuelle som er grunnen til at man skal skaffe seg en kjæreste – men i og med at du er på en nettside som denne og leser deg opp på diverse tips, så vet jeg ikke om du kan forvente deg så veldig mye annet…

Men her har du i hvert fall tips til hvordan du kan skaffe deg kjæreste enkelt og greit – via noen enkle steg.

1. Nett-dating.

Det som er blitt veldig hot den siste tiden er å treffe sin utkårede på internett. Via chatte-tjenester og andre datingsider kan man “bli kjent” og “treffe” andre folk dersom man har behov for det. Og det som er fint med å date på internett er mange ting, men

Rolig kjæreste er fint å ha. Foto: erotikknett

kanskje spesielt:

– Du får fort vite hva den andre personen er interessert i.

– Alderen trengs ikke spørres om.

– Samtlige på disse nettstedene søker akkurat det samme som deg. At man da treffer score er det større sjanse for enn på byen.

2. På byen.

Drar man ut en fuktig kveld på byen med enten jentegjengen eller guttegjengen er det store muligheter for at man kan ta med seg et bytte hjem. Men – er det egentlig en som har sex med tilfeldige på byen som man ønsker som sin kommende kjæreste?

Mange vil nok svare nei.

Til tross for dette, så har nordmenn det slik at de blir 10 ganger mer sosiale i det de får i seg noe alkohol. Dette kan utnyttes til det fulle – da man som regel ser på det som sosialt akseptert å sjekke opp gutter og jenter når man er på byen.

Om du tar i bruk disse to metodene eller andre for å skaffe deg kjæreste er egentlig helt opp til deg selv. Det som i hvert fall er helt garantert er at man en dag finner den rette – samme om man går ut for å lete eller om man er litt mer tilbakeholden på å sjekke opp det kjønnet du foretrekker.

Om du trenger noe frekt undertøy eller annet snacks, så kan det kjøpes.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera