Kjæreste, sex og sjalusi

Kjærlighetsforhold og sex

Det siste kjæresten din ønsker å tenke på er at en annen fyr har vært sammen med deg (enten vi snakker om sex eller bare tidligere kjærlighetsaffærer). Sjalusi trekker folk ganske dypt ned, og det skal godt gjøres å akspetere at dama har vært med på fyldige trekanter og analsex med gamle elskere på et tidligere tidspunkt.

I så fall kan kjæresten din har problemer å håndtere dette. Men dette er noe han må akseptere hvis forholdet skal vare.

Han må akseptere det i og med at han har valgt å være med deg . Han trenger å akseptere deg for det du er. Og det betyr alt. Det betyr ikke at han må like din seksuelle forhistorie, men det betyr at han kan ikke holde den mot deg på noe som helst punkt.

Hvis han stadig bringer opp fortiden må du si til ham rett ut at han er nødt til å akseptere alt om deg hvis han ønsker å date deg.

La ham vite at han har to valg:


– At dere slår opp og aldri ser hverandre igjen.

– At han aksepterer at du har hatt andre sexpartnere enn ham og bare prøver å komme over det. Om du feks har hatt analsex med en tidligere elsker, men ikke ønsker å prøve det igjen, så vil det kanskje være vanskelig å akseptere for ham at andre har gjort noe med deg som du ikke tillater ham å gjøre med deg.

Her må dere bli enige om hva som er best.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera