Kjøp dette om du vil bli glatt nedentil

Det er nærmest sosialt uakseptert å ha hår nedentil dersom man har sex sammen med noen man kanskje ikke kjenner så godt. Og da er de svært greit å ha barbert seg nedentil på en ordentlig og skikkelig måte. Kondomeriet selger i disse dager noe som kan være behjelpende både for menn og kvinner (men kanskje spesielt kvinner?).

Jeg har i hvert fall hørt at barberkrem er tingen å kjøpe dersom man ønsker å være så glatt som mulig over en så lang periode som mulig. Det har ingen direkte innvirkning på hvor fort håret kommer seg opp igjen, men vil være mer behagelig når man bruker barbermaskinen eller høvelen “der nede”.

Folk skriver følgende om sin barberkrem og anti-nuppegelè:

Mild Barberkrem
Kondomeriets egne Barberkrem er mild og god mot huden og kan derfor brukes til intimbarbering, i tillegg til vanlig barbering av bikinilinje, under armene, brystkasse og skjeggvekst. Når du smører på denne vil den mykgjøre og klargjøre for en glatt og fin barbering. Husk nytt barberblad i høvelen for et ekstra godt resultat.

Unirens anti-nuppegelé
Mange synes at barbering med høvel skaper små nupper i etterkant, disse kan svi og klø. Unirens er en genial gelé som både renser og kjøler ned huden etter barberingen. Ha på et tynt lag på tørr hud etter du har skylt vekk barberkremen og vent i et par minutter til geleen har tørket før du setter på klær. Gjenta gjerne dagen etter dersom du ønsker dette.

Hver for seg har produktene veiledene pris: Barberkrem 99,- og Unirens 89,-.

PS: Pakkeløsningen tilbys kun i nettbutikk. “

.
Powered by WordPress | Skjult kamera