Kondomeriet og Trekant i samarbeid

Trekant og Kondomeriet i samarbeid

NRK-programmet Trekant har begynt i sesong nummer 2 nå, og det er mange fans som ivrig følger med på både orgasmer og det som verre er i denne programserien. Har man litt lite å drive med på en onsdagskveld, så er det faktisk ingenting som er bedre enn å sette på Trekant og skaffe seg litt seksualundervisning direkte fra TV-en.

Nå har det seg slik at Kondomeriet har gått sammen med NRK og laget en liten kategori på sin hjemmeside som heter “som sett på Trekant”.

Der kan man se produktene som blir testet ut i programserien, noe som sikkert kan være både hyggelig og morsomt for alle oss som ser et sexleketøy de gjerne skulle hatt tak i. Har man troen på at man klarer å utnytte leketøyene på samme måte som de gjør på TV, så ser jeg vel ingen grunn til å ikke prøve i det minste.

Trekant er et morsomt program som bruker en hel masse sexleketøy for å vise frem hvordan den norske seksualiteten faktisk fungerer. Og har man ikke noe til overs for verken programmet eller Kondomeriet, så er det muligheter for å ligge langt unna.

Vi anbefaler i hvert fall programmet til alle som er interessert i sex og sexleketøy, noe som de aller fleste i den norske befolkning tross alt er.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera