Liste over antall sexpartnere?

Antall sexpartnere i Excel

Dette er en artikkel innsendt av en leser som ønsket å komme ut med sin ”historie” til så mange folk som overhodet mulig. Den handler om hvorvidt man skal sette opp en liste over antall sexpartnere eller ikke. Les og lær.

Hei,

Dette er vel mitt første innlegg (og siste..?) på Erotikkguiden noensinne. Jeg drev og holdt på med en fyr i en lengre periode (hadde vel akkurat bikket 2 måneder), noe som gjorde at jeg etter hvert ble mer og mer kjent med han.

Vi hadde ikke veldig lange sexstunder, så om vi hadde holdt av en hel kveld til å være sammen, så fikk vi tid til å se film, prate og kose oss i lange stunder i etterkant. En kveld etter at vi hadde hatt sex, så spurte jeg rett ut om han hadde peiling på hvor mange han hadde hatt sex med – totalt sett i løpet av livet.

”Klart det, skal bare finne frem listen!”

Frem med PC-en og inn på et excel-ark med 20 jentenavn. Hvor de bodde, hvordan han kjente dem, nasjonalitet samt antall felles venner på Facebook. Alt var der.

Etter å ha blitt lettere sjokkert gikk jeg gjennom alle navnene – og fant til slutt mitt eget. Her sto det informasjon jeg ikke ante om meg selv en gang, men nok om det. Sa til han at det er noe av det merkeligste jeg har sett. Er det virkelig slik at folk har listet opp antall sexpartnere i diverse dataprogrammer?

Dette er nok kanskje mer en guttegreie enn en jentegreiene, men uansett er det i hvert fall ganske fett konsept. Når man er 30 år og ønsker å vite mer om fortiden sin, så er jo antall sexpartnere, navnet på dem samt kanskje et bilde noe å foretrekke.

Legg igjen en kommentar