Olje glidemiddel

Glidemiddel med godt innhold

Som du kanskje vet, når det gjelder høy kvalitet glidemidler det du egentlig ønsker er 100% silikon og ikke noe annet hvis du ikke bruker den for anal sex i så fall en desensitizing eller avslappende ingrediensen er et fint tillegg også. Glidemiddel er et noe du faktisk trenger under sex – det er ikke til å komme utenom at dette er alfa og omega for å få den beste sexopplevelsen, og ikke minst den beste erotiske opplevelsen sammen med din partner.

Dessverre omfatter glidemiddel Vitamin E og Aloe Vera som to av sine viktigste ingredienser som betyr at den faller litt kort om hva du ønsker i et silikonbasert glidemiddel . Men ikke fortvil – det finnes haugevis av andre glidemidler der ute som har de ingrediensene du ønsker. Sjekk bare ut Hetenetter.no feks.

Selvfølgelig, hvis du tilfeldigvis prøve Gun Oil og nyte den måten føles det gjerne fortsette å bruke det så lenge du forstår at du skal motta lite til ingen av de fordelene som vitamin E og Aloe Vera ville tilby deg hvis det var i en vann-basert formel.

Apropos, hvis du er interessert i å bruke en kvalitet vannbasert glidemiddel personlig vurdere Carrageenan All Natural Personal Glidemiddel som har mest som en kvinne føler seg til det og gir deg den type fordeler som går langt utover bare en forbedret seksuell opplevelse.

Likevel, hvis du virkelig er bare ute etter en kvalitet silikonbasert glidemiddel personlig vurdere noen av Okeanos Sensuals linjen silikonbasert glidemiddel som har raskt blitt en bransjestandard i form av seksuell tilfredsstillelse og glede.

Prøv deg frem med et glidemiddel i dag!

[table id=1 /]

.
Powered by WordPress | Skjult kamera