Pinlig situasjon med rosa håndjern

Historien om de rosa håndjernene

For 4-5 år siden var jeg og dama på weekend tur i Oslo og gikk tilfeldigvis forbi kondomeriet der. Det endte med at vi kjøpte håndjern med rosa pels! Problemet var at når vi skulle hjem hadde vi bare håndbagasje og ble stoppet i tollen på gardermoen. Vakten var ikke særlig diskre når han skulle gå igjennom bagasjen.

Der finner han håndjernet og holder det opp så alle rundt kan se. “Hva har vi her da?” Var så flau at jeg visste ikke hva jeg skulle si. Endte med at vi måtte spesial sende det i en eske med bagasje som blir sjekket inn. Når vi kommer frem må vi vente ved rullebanen med bagasje. Så kommer pakken som har gått i oppløsning og den ene delen stikker ut. Alle rundt ser hva det er når jeg må plukke den opp.

“Se hva jeg fant – rosa håndjern!”

Så en stund senere har vi famlie selskap hjemme. Ungene løper og leker, mens vi voksne sitter inne i stuen. Pluselig kommer guttungen min inn i stua med de samme håndjerna og sier “SE HVA JEG FANT!” Nå har dette vært et “morsomt” tema i familien siden da.

Håndjerna ble kastet etter den episoden. Sjelden jeg har vært så flau over de rosa håndjernene som akkurat der og da . Ikke at det er naturlig å ha det “in the first place”, men dette gjorde alt bare så utrolig mye verre.

Kjøp rosa håndjern

.
Powered by WordPress | Skjult kamera