Politikere vil forby homofili

Politiker: Forby homofili!

Det er mye rart politikerne skal lirke ut av seg her i Norge, og det aller siste er at de skal forby homofili. Nå har Norge kommet såpass langt i et moderne samfunn at man igjen skal ta noen steg tilbake og erklære seg fordummende ovenfor resten av verdenssamfunnet… er dette riktig?

Homofili er på ingen måte dumt i forhold til noe annet enn reproduksjon av mennesker, men man kan heller ikke nekte noen å ha de følelsene som man faktisk har når man er homofil.

Jeg har ikke tenkt å gå inn i homo-diskusjonen, men synes at måten personer som er imot å likestille homofile par med hetroseksuelle par har blitt behandlet på viser at det er vel så mye intoleranse blant de homofile og lesbiske som det er på den andre føyen.


Kirken har en sentral rolle

I noen tilfeller så virker det som om personer som ikke er for homofile ekteskap o.l. blir behandlet som “idioter”. Heldigvis er det flere her som har svart saklig på Feiten og andre sine kommentarer, men måten f.eks. Biskopen i Oslo er blitt behandlet på synes jeg vitner om sterk intoleranse. Han ble spurt på direkte spørsmål om hva personer som var usikre på sin legning burde gjøre og han sa at han hadde hørt om personer som hadde fått hjelp ved å oppsøke en Psykiater… Dette ble han slaktet for. Men ærlig talt: Er det ikke kanskje et fornuftig råd å ta en prat med en fagperson hvis en er usikker på sin egen legning og identitet?

Nok om Kvarme som mange har kalt Kvalme… Poenget er jo et nettopp en slik omskrivning vitner om en intolleranse for andres meninger som jeg har liten sans for. Det må være lov å si at en opplever homofili unaturlig, og ikke ønsker at homofilie skal kunne inngå eksteskap på linje med hetrofile… Det må være lov å komme med saklige argumenter og få saklige svar tilbake!

At en skal forby homofile totalt virker som et intolerant forslag det også… Så jeg forsvarer ikke det. Men synes at toleransen til tider har vært veldig liten på motsatt føy også.

Sier en som ikke vil forby noe, men samtidig synes at homofili er unaturlig!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera