PUA – pick up artist – hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer PUA (Pick up artist) ?

Etter at jeg begynte å lese om dette for noen år tilbake, ble jeg først veldig overrasket, det var enkelte ganger jeg rett og slett fikk en “AHA” opplevelse.  Ting begynte å gå opp for meg, og dette har i etterkant hjulpet meg til stor grad med å opprettholde et forhold, komme inn i et forhold, og mye, mye mer. Jeg satt å leste om feilene jeg hadde gjort før, og skjønte hvorfor avvisningen fra X jente hadde kommet, da den kom.

Etter å ha lest meg til en tilstrekkelig mengde med kunnskap om kvinner, og menn-kvinner relasjoner, har jeg lagt bort alt som har med PUA å gjøre, og kom ut av det som en bedre partner, og menneske. Det har sikkert hjulpet meg med å få meg noe på byen til tider, men hva gjør vel det? Tror dere jenta blir lei seg fordi hun ble med en fyr hun likte, og hadde en deilig natt? NEI. Jeg har gått så langt som å presentere det hele til enkelte jenter, og har aldri opplevd at en eneste jente har reagert som noen av dere tror de ville reagert!

Tror dere virkelig at hele PUA-greia er å skade kvinner på noen som helst måte? Du tar i så fall så feil som du kan ta. Man gjør faktisk hele det kvinnelige kjønn en jævla stor tjeneste! Man oppfører seg litt mer slik kvinner vil ha menn, og blir dermed en bedre partner. Hvem tar vel skade av det? Man lærer seg blant annet hvordan man holder henne interessert over lengre tid, slik at hun ikke går lei av deg og dumper deg.

(Så forøvrig en post fra en sønderknust kar her på forumet om dagen, hun hadde dumpet han fordi hun hadde mistet følelsene for han. Gutten min; hun gikk lei fordi du var for pusete, for snill og for lite badboy iblant). Hadde du lest deg til å bli en PUA hadde det aldri skjedd, dere hadde fortsatt vært i et forhold, og hadde begge vært lykkeligere enn dere er nå (med mindre hun blir pult av en afrikaner atm.) ER MAN DA KYNISK MOT KVINNER? NEI, man gjør de en tjeneste, MAN GJØR HELE MENNESKEHETEN EN TJENESTE.

Og hvis dere tror at det er feil å oppføre seg litt mer som en ideell partner, kun for å få seg et onenight, tar dere feil igjen. Den eneste grunnen til at dere tror det in the first place, er fordi enkelte av dere lever i en nerdeboble hvor kvinner vil ha snille, pusete gutter som er kjøper alt til henne og bare er tøffel. Kvinner blir glade og fornøyde av et random knull de også, menn og kvinner er ikke så forskjellige som mange av dere tror. Ingen jenter tar skade av en deilig natt hvor du først forfører henne, for så å ligge med henne, da gjør du henne bare en tjeneste; DU GJØR HENNE LYKKELIG.

PICK UP ARTIST ( PUA )

Det handler om hvilken målgruppe man henvender seg til – grensen for respekt er jo tross alt ikke lik hos alle. Man kan dermed konkludere med at når du går ut med en uttalelse som; “…han er den eneste som har ordlagt seg og forklart det på en måte som jeg respekterer..”, har vi forskjellige verdier.

Det er akkuratt det samme en jente gjør når hun vil ha deg til å spandere på hun. Jeg vil si at jeg er hatet på dette forumet uansett så det spiller ikke så stor rolle for meg. Fordi dem er snill å spanderer på meg så utnytter man dem ikke. Det er det dummeste jeg har hørt.

edit: det er trist at det synet du har støtter jentne. I mange hundre år har det alltid vært at gutten skal innponere og kvalifisere seg for jenten. Gjerne med å spandere middag og kino og drink på byn. Hvorfor kan ikke jenten spandere på gutten? Jeg ser virkelig ikke problemet.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera