Så åpent er prostitusjonsmarkedet på internett

Slik er prostitusjonsmarkedet på internett

Jeg tenkte å sjekke ut litt rundt prostitusjonsmarkedet på internett.

1. Hvor åpent er det?
2. Hvor lett er det å sjekke ut prostituerte på internett?
3. Er det mulig å få kontaktinformasjon og avsløre prostituertes identitet på internett?

Nå står jeg selvfølgelig i fare for å bli svartelistet og sjekket i årevis av Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) når jeg driver og søker opp ting som det der, men jeg tok sjansen. Skal tross alt ikke kjøpe noe som helst av seksuelle tjenester.

© Flickr - rachelkramerbussel.com

Hvor åpent er det?

Etter noen kjappe Google-søk kommer jeg frem til flere sider som åpenbart har som hensikt å selge sex. Om disse er drevet av politiet eller om de er reelle er ikke opp til meg å bedømme, men det virker faktisk som om dette er norske kvinner som selger sex i stor grad.

Siden har et ganske dristig navn som hinter til at alle damene som legger ut bilder av seg selv kan selge sex. Mange av damene skriver også detaljerte beskrivelser av hvilke tjenester de kan tilby til hvilke priser.

For å sitere noen av dem:

«Hello my dearest gentelmen! It’s my first time in Oslo only for 5 days. I’d like to meet norwegian men and make passionate and hot sex. I want a lot and i can a
lot!!!!!!»

Dette kommer fra en dame som kan tilby både 69 og analsex til «gunstige priser». Med andre ord åpenbar

(C) Kondomeriet

prositusjon.

Hvor lett er det å sjekke ut prostituerte på nettet?

Som vi har vist nå er det veldig lett. Det er ikke bare denne nettsiden jeg har refert til som viser prostituerte i Norge. Har til nå funnet fire stykker som åpenbart selger sex. To for kvinner som selger sex til menn og to stykker for menn som selger sex til andre menn…

Du skal ikke være mester i logisk tankegang for å forstå at politiet har en vanskelig jobb med å strupe prostitusjonsmarkedet på internett.

Er det mulig å få kontaktinfo fra damene på nett?

Ja, det er svært lett.

Mange av dem legger ut mobilnummeret sitt helt åpenlyst, og enkelte refererer faktisk til Facebook med åpne profiler hvor potensielle kunder kan sjekke ut både kropp og ansikt. Men èn ting skal være sagt; det er mye vanligere at de utenlandske prostituerte som arbeider i Norge viser både ansikt og telefonnummer enn de etnisk norske.

Det er det kanskje en god grunn til….

Legg igjen en kommentar