Salg hos Kondomeriet

Kondomeriet.no er en av Norges største erotiske nettbutikker, og har et solid og stort utvalg av diverse sexleketøy og andre ting som omhandler det erotiske livet. Det har blitt svært populært å benytte Kondomeriets produkter til eget bruk, men også til gaver.

Gutter kjøper som regel erotiske gaver i 18- og 20-årsgaver for å “kødde med kompisen”, noe som kan slå an. Spørs hva man kjøper selvfølgelig og hvor vellykket det hele er.

Men saken her er i hvert fall at denne nettbutikken, som også har tilholdssted i fysiske butikker rundt om i Norge, kjører ofte gode salg til de som ikke ønsker å tynne ut lommeboken når de skal handle inn litt godsaker til soverommet.

Hva selges billig hos Kondomeriet?

Det er nesten ubegrenset hvilke artikler som kan selges billig hos Kondomeriet. Her er et utvalg av det som er billig i skrivende stund:

– Dildoer av ulike slag
– Brettspill med erotisk undertone. Passer fint for par.
– Erotisk litteratur og film.
– Mye mer ++

Så skal du gjøre et erotisk kupp, så gjelder det å slå til på Hetenetters salg. Om du eksempelvis skal ha deg en dildo og ikke er så veldig kresen på hvordan den ser ut/hvilke funksjoner den har, så bør du klikke deg inn på salgsavdelingen før du sjekker ut det andre. På den måten kan du spare ganske mye penger.

Trykk på bildet for å komme til nettbutikken!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera