Sex med mange – eller sex med èn mange ganger?

Sex med mange eller kun èn?

DIskusjonen har pågått lenge blant de som holder seg til èn kjæreste og de som skifter sengepartner hver eneste helg. Spørsmålet er om man blir god i senga hvorvidt man har MANGE sexpartnere eller MYE repeterende sex med samme partner.

Som regel vil nok de aller fleste ende opp på alternativ to.

Har man kun one night stands, så vil man ikke kennel utforske like mye som de personnel med en kjæreste. Sexleketøy, glidemiddel og dildoer er som regel ikke noe man ser på som veldig vanlig å bringe på banen når man tar med seg en jente eller gutt en sen lørdagskveld.

Gjør deg opp en egen mening om hvordan du skal ha sexlivet ditt. Det er i hvert fall vårt beste tips. Mange mennesker, og kanskje da spesielt unge jenter, ligger med mange forskjellige i håp om å en dag møte den gutten som ikke bare ser seg fornøyd med et one night stand, men som vil bli kjæreste etter kort tid.

Slik fungerer det sjelden.

Vi vil i hvert fall anbefale å prøve å holde på samme sexpartner såpass lenge at man kan bli trygg på hverandre og bringe inn sexleketøy i sexen. Metaforen “til nå har du bare syklet – snart skal du kjøre bil!” om folk som aldri har prøvd sexleketøy, MEN debutert seksuelt er veldig fristende å trekke frem.

Uansett om du er en som ligger med mange eller holder deg til èn partner, så håper vi at du får en utmerket tid fremover med mye god og deilig sex!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera