Sexhuske – for deg som vil investere i det erotiske

Har du noen gang hørt om en sexhuske?

For mange er det et svært ukjent blad, men om du har sett noen litt dristige filmer på noen sider stemplet som “adult”, så har du mest sannsynlig sett en sexhuske. Det er en stor sjanse for at du kan se hvordan en slik sexhuske kan brukes dersom du søker “sex swing” på en av disse nettstedene der du kan streame videoer gratis.

Kondomeriet har en sexhuske som stiller til en ganske billig penge. Som regel må du betale i overkant av 2000 kroner, men Kondomeriets er både lett å pakke sammen, svært kompakt i tillegg til å være billig. Kan anbefale den på det varmeste til dere som vurderer å kjøpe noe som kanskje kan være litt utradisjonelt for svært mange nordmenn med vanlige sexvaner.

Dette er noen av sexstillingene som får en ny giv etter at du har kjøp deg sexhuske:

– Doggy style (stående mann, anyone?)
– Misjonær
– Blow job
– Slikking

Dette er hva som står om produktet

“Nå kan ethvert par utføre de vanskeligste, mest stimulerende, og pirrende stillingene sammen og nå uante høyder! Ved å oppdage nye stillinger og utfordre deg selv og sin partner, kan dere sammen piffe opp sexlivet, og svinge dere inn i litt ekstra action på soverommet!

Sexhusken tåler opptil 90kg med fjær, og opptil 170 kg uten. Remmene er godt polstret med mykt belegg og husken har en støtterem for ryggen, samt løkker til å holde seg fast i. Dette blir en pirrende lek uten fare for å dette av i farten!

Tips: husken kan tas ned fra kroken sin og gjemmes når det trengs. Den tar superliten plass under senga, eller i klesskapet.”

Sjekk ut og les mer om sexhusken her: 

.
Powered by WordPress | Skjult kamera