Sexleketøy bedre enn vanlig sex?

Er sexleketøy eller sex best?

Spørsmål:

Hei,

jeg har en liten historie å fortelle. Var på Kondomeriet og kjøpte litt sexleketøy til meg og dama da det sto et par bak meg. Ikke at jeg pleier å gå i dialog med de som står på kondomeriet og skal betale noen varer sammen med meg i køen, men jeg gjorde nå det denne gangen.

Samtalen dreide seg rett og slett om sexleketøy versus sex – hva foretrekker man? Mannen var veldig klar på at det å ha sex med fruen sin overgikk det aller meste mens dama var tilbøyelig for å si at hun godt kunne tenke seg å kose seg med sexleketøy fremfor å ha sex med mannen sin i enkelte situasjoner. Er dette vanlig at damer liker å ha «sex» med dildoen sin fremfor å ha sex med mannen sin?

Har aldri hørt noe liknende noen gang, trodde alle skjønte at det naturlige (nemlig å ha sex med andre mennesker) også ga den beste orgasmen.
Svar:

Det er en ganske interessant historie du har der. I flere år har det blitt forsket på nettopp hvor stor nytelse et sexleketøy kan gi, og det er det (selvfølgelig) ikke noe svar på enda. I og med at industrien rundt produsering av sexleketøy (dildoer, vibratorer og fleshlighter er det jeg har i tankene) bare øker i omfang og hvor gode leketøyene blir, så vil man hele tiden nå nye høyder.

En britisk undersøkelse viste derimot at det er en god del av den kvinnelige befolkningen som faktisk heller vil leke med en dildo enn å ha sex med mannen sin eller kjæresten sin. Faktisk var det så mye som 20 % som heller kunne tenke seg litt lek med plastikk fremfor å ha sex med en kjæreste. Dette er tall som for veldig mange virker usannsynlige, men som faktisk forholder seg til realiteten.

Med andre ord; damer mener at en vibrator eller dildo kan erstatte en mann. Menn på sin side har et kaldere forhold til sexleketøy. Så mange som 96 % mente i samme undersøkelse at sexleketøy ikke kan erstatte  den seksuelle opplevelsen man deler med en annen person. Og de aller fleste kvinner er (selvfølgelig) enig i denne konklusjonen.

Legg igjen en kommentar