Sexy Halloween-kostyme for dame

Sexy Halloween-kostyme for dame

Er du på jakt etter noe frekt og sexy å ha på deg til Halloween? I så fall kan jeg garantere at du ikke er alene. På mange av mine nettsteder har det vært et enormt jag etter å kjøpe diverse tilbehør til halloween – her inkludert kontaktlinser, kostymer og gresskar.

Så…hvis du er en dame som ønsker litt ekstra oppmerksomhet fra gutta – hva er det da du velger som kostyme til halloween?

Kostyme 1: Skolejenteuniform

Vi har egentlig det prinsippet at det ikke nødvendigvis skal være så veldig skummelt når man kler seg opp sexy til halloween. De aller fleste damer ønsker selvfølgelig bare èn ting; gunstig oppmerksomhet fra gutter og menn som er potensielle sexpartnere for kvelden. Uansett; her kan vi presentere en skolejenteuniformen som selges hos Hetenetter.

Link: Selges her (399,- NOK)

Uniformen kommer i størrelsen XS-XL og kan finnes via .

Kostyme 2: Maid kjole

Det er mange kostymer som pirrer gutta ved halloween.

“Naughty or nice, denne kjolen gir ingen rom for husarbeid! Maid kostyme gjør deg til en sexy stuepike. En flott overraskelse en dag han kommer hjem fra jobben.

Eller om dere vil piffe opp litt på soverommet. Forkleet følger med i pakken. Velg blant fire størrelser: S, M, L og XL.”Dette mener jeg er et perfekt frekt kostyme til Halloween for damer som ønsker å kle seg litt sexy. Man kan si at det ikke er veldig overdrevet (så selv kjæresten skal vel gå med på at du kan bruke det hele kvelden..?), men gir allikevel gutta en god sjanse til å kaste noen frekke blikk i retning både rumpa og puppene dine.Sjekk ut produktet her (vertinnesett i fem deler) .

Kostyme 3: Naughty Nurse

Det er mange tusen menn som har en fantasi om en dag å kunne tilbringe natten sammen med en sykepleier i sykepleieruniform. Om du går på diverse pornonettsteder og sjekker ut hva som er det mest brukte kostyme, så er det nettopp en frekk sykepleieruniform som fremhever puppene.

Med denne kostymen (som for øvrig er veldig kort..) har man i hvert fall gutta på sitt “lag” resten av kvelden…

Kostymet finner du her .

Hvor tidlig ute må man være for å vite at kostyme kommer frem til Halloween?

Jeg vil nok absolutt anbefale deg å i hvert fall ha bestilt det innen den 23. oktober – men så fort du vet hva du skal ha på deg, så er det vel ingen grunn til å vente med å bestille kostymet ditt.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera