Slikk deg frem

Damene liker at du tar deg god tid når det er oralsex i bilde. En kjappis med tungen funker ikke. Derfor er tid essensielt. Jeg skal nå komme med noen enkle men gode tips som forhåpentligvis får damene dine til å skrike av glede 😉

Det er ikke alle menn som vet hvor klitoris er, dette skal vi skrive mer om en senere. Men det å fokusere kun på klitoris, kan i bestefall gi damen en sterk, men kort orgasme. Derfor kan det være lurt å fokusere på hele området og veksle mellom klitten og andre steder. Dette vil gi damen en lengre orgasme men gjerne ikke så intens.

Før du stuper ned i underlivet kan det være lurt å inspisere hele kroppen. Bruk gjerne hender, tunge og tenner på erogene soner som hals, mage og lår. Etterpå når tungen skal ned i trusen, kan man bytte mellom å bruke spisstunge og bred tunge, samtidig som man veksler mellom rask slikking og langsom «smatting».

Etter hvert kan det være smart å rette fokuset mot de indre kjønnsleppene og klitoris. Nå skal man fokusere kun på disse områdene. Damen skal være ganske opphisset noe som gjør at området skal være svært følsomt. Du kan etter hvert konsentrer deg kun om klitoris men husk på å være forsiktig, lytt til henne og prøv å tolk hva stønningen sier 🙂

Under orgasmen kan det være greit å fortsette med slikking, men gjerne mer forsiktig og ”kosete”, samtidig som du også gir andre deler av kroppen oppmerksomhet som feks erogene soner som vi var tidligere inne på..

Håper dette hjelper deg litt på vei : )

En kommentar om “Slikk deg frem”

Legg igjen en kommentar