Tenner du på menn i uniform? Dette kan være grunnen!

Menn i uniform er blitt legendarisert over mange filmer både innenlands og utenlands. De aller fleste kvinner med et godt nostalgisk minne husker tilbake til Tom Cruise i filmen ”Top Gun” der han møter opp i et stramt flykaptein-kostyme. Dette er nok noe som gjør mange kvinner våte både i munn og vagina.

Men hva er det egentlig som gjør at kvinner tenner på menn i uniform?

For oss menn kan det kanskje virke litt spesielt dersom man ikke deler den samme ”fetisjen”. Nå skal det jo sies at veldig mange menn finner det tiltrekkende med damer som kler seg i sexy undertøy og annet lingerie, men dette med uniform er ikke like tiltrekkende hos menn som hos kvinner.

Rolig kjæreste er fint å ha. Foto: erotikknett

Underkastelse og det å føle at man er underlegen den man har sex med er hovedårsaken til at kvinner tenner på menn i uniform. En uniform vil i svært mange sammenhenger kunne settes sammen med makt, noe som tenner veldig mange kvinner.

Og har du lyst til å se mannen din i uniform?

Vel, mulighetene er ganske mange – til tross for at man ikke jobber som stripper, flyver eller har en høy posisjon i forsvaret. Flere erotiske nettbutikker selger sexy uniformer av mange slag til en ganske billig penge. I og med at de aller fleste uniformene blir produsert i Kina, så har også prisene på disse falt drastisk de seneste årene.

De mest solgte sexy uniformene for kvinner er:

– Sykepleier
– Cheerleader (for å få det unge, friske imaget)
– Catsuit som er laget i lær/lakk

De mest solgte sexy uniformene for menn er:

– Flyver
– Politiuniform (ikke autentisk eller liknende autentisk selvfølgelig)
– Små truser med diverse tilbehør

.
Powered by WordPress | Skjult kamera