Tre tips for et bedre sexliv

Tre tips for et bedre sexliv

Har du stagnert litt sammen med kjæresten, og er redd for at alt sammen bare skal bli verre med tanke på forholdet? Vel, i så fall er du ikke alene.

De fleste kjærestepar har opplevd at man kanskje ikke er så glad i hverandre på samme måte som man er i de første månedene eller årene av forholdet. Og da er det svært viktig at man skaffer seg et bedre og mer spennende sexliv. Derfor gir vi deg tre tips for et bedre sexliv.

1. Kjøp sexleketøy og andre fiffige ting. Har man sex uten noen form for oppfriskende ingredienser, så vil man stagnere til slutt. Kjøp i det minste dildo, glidemiddel og noe frekt undertøy, så er man veldig godt på vei.

2. Se på porno sammen og skaff noen gode ritualer som kanskje går litt ut over det man vanligvis ville gjort. Det å se og lære med hverandre vil både være svært gunstig samt åpne for at man blir mer varierende når man har sex, og velger å unngå å komme inn i et mønster som er veldig kjedelig.

3. Spis mer, tren mer og lev et sunnere liv. Jo dårligere fysisk form man har, desto mer vil man slite med å komme seg ordentlig inn i sengekosen på en god måte. Friske mennesker har både mer og bedre sex, noe som også vises på hvor harde orgasmer man kan skaffe seg.

De som trenger mer har også et bedre sexliv enn de som aldri trener.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera