365 sexstillinger du må prøve

Sex 365 – 365 sexstillinger

Boken «Sex 365» er en komplett guide til sexstillinger man bør prøve før man dør. Antall sexstillinger i boken er neppe tilfeldig – og du skjønner kanskje at den bygger på at man skal ha èn ny sexstilling hver dag. Eller, om man ikke har sex hver dag, så skal man i hvert fall klare å komme seg igjennom halvparten av boken på ett år.

Sex 365 inneholder også sexstillinger som inkluderer oralsex og analsex, men disse kan byttes ut dersom dette ikke er aktuelle tema i parforholdet.

Viktig med erotisk litteratur

Det å kjøpe erotisk litteratur i seg selv kan vise seg å faktisk være svært gunstig og kanskje helt essensielt når det kommer til å ha et bedre og fornyende sexliv. Mange par vil oppleve at de «størkner» når det kommer til sex, og vil ha en nedadgående kurve på hvor ofte man har sex samt nye sexstillinger.

Kondomeriets nettsider har selvfølgelig også alltid en vri på hva boken kan brukes til. Vi siterer rett fra nettsiden:

«Du kan også bruke boka som et slag spill. Alt du trenger å gjøre er å bla opp på en tilfeldig side og peke på siden til høyre eller venstre, og så gjør dere den stillingen dere lander på.»

Dette er et svært godt tips til dere som er litt lekne der ute og tør å prøve nye ting. For det er ikke noe særlig vits i å kjøpe en bok med 365 sexstillinger dersom du er for redd for å prøve dem ut…

Kjøp i dag!

Boken 365 sex på Kondomeriets nettsider.

Legg igjen en kommentar