Billig dildo

Guide: Kjøp deg en billig dildo

Vi setter opp en guide for dere slik at dere kan kjøpe dildo til en billig penge. Nå har vi valgt ut noen dildoer fra Erotikknett som vil appellere til dere som ikke ønsker å bruke så alt for mye på din neste dildo. For å si det sånn; det er ofte at pris gjenspeilier kvalitet, men når det kommer til dildoer så kan du i aller høyeste grad få noe som fungerer perfekt til en billig penge.

Sjekk hvilke dildoer som finnes.


Oversikt over dildoer

Her har vi satt en oversikt over de dildoene som er de billigste – fra hvert materiale. Du kan jo selv se at dersom du ønsker å kjøpe en dildo med VixSkin (ekstremt liknende hud), så vil prisen være tre og fire ganger då dyr som de andre materialene – men du velger selvfølgelig selv hvilken dildo du ønsker å kjøpe. Vi hjelper deg bare i gang.

[table id=2 /]

Det er veldig individuelt hvilken type dildo man liker å benytte, så vi valgte “litt av hvert” når det kommer til type dildo.

Silikondildo

Skal du ha en billig dildo laget av silikon, så er Amor rosa et godt alternativ. Til den skarve prisen av 299,- norske kroner kommer du til å få en dildo som både er gunstig til vaginalt og analt bruk. Det som er fint med denne silikondildoen, i tillegg til at den er laget av silikon selvsagt, er at den både er fin å bruke glidemiddel på i tillegg til at den har en “bøy” som gjør at du på en enklere måte kan finne g-punktet.

Med andre ord en dildo som for alvor kan få deg til himmels.

Vi har fått svært mange tilbakemeldinger på at dette er et produkt som tilfredsstiller de kravene en kvinne setter til en dildo laget av silikon.

Glassdildo

Skal du ha deg en billig glassdildo, så kan det hende at du må lete litt nøyere. For glassdildoer er både dyrere i produksjon samt at det koster en hel del å utforme dem i og med at de er laget i et såpass hardt materiale. Myten går på at kvinner som kjøper glassdildo også er av den typen som liker den røffeste sexen, men det finnes ikke akkurat noe godt fasitsvar på hvem som kjøper hvilke dildoer – stereotypene finnes jo uansett i alle bransjer, men valg av billig dildo er svært individuelt.

Og nå til glassdildoen vi har valgt ut som den beste og billigste.

Når det kommer til en billig glassdildo som vi har valgt ut til denne guiden, så var ikke valget sånn veldig vanskelig. Det er

nemlig en dildo av glass som skiller seg veldig ut når det kommer til pris og eleganse. Den er vakker å se på , billig å kjøpe i tillegg til at den stimulerer g-punktet ditt på en utrolig god måte.
Vi kan bare anbefale “Glass-Frosted G-Spot” som den så fint har blitt kalt. Dildoer av glass har jo i en årrekke blitt kritisert for å ha bli laget utelukkende for at de er fine å se på, men mange brukere mener at det estetiske ikke er det aller viktigste når de går til innkjøp av en dildo i glass – men rett og slett at materiale er såpass hardt og deilig at det gir en helt “underbar” orgasme.

Kjøp billig glassdildo i dag!

Det er et flusst av glassdildoer der ute til gode priser. Jeg mener man bør slå til når man har sjansen.

Øvrige dildoer

Det finnes også andre varianter, men glassdildo og silikondildo er helt klart de mest vanlige variantene. Men du kan blant annet kjøpe dildo med “Strap-on”-funksjon som gjør at kvinnen kan bruke den på mannen, og selvfølgelig også omvendt. Mange par benytter seg av dildo med strap-on dersom mannen har som vane å få utløsning før kvinnen har fått orgasme.

Dette kan være en fin måte å sikre seg orgasme på.

I tillegg har du kanskje sett at dildoer kommer i mange forskjellige former og farger, så du må nesten bare prøve deg frem blant de billig dildoene for å se hvilken som passer ditt behov på en best mulig måte.

Kjøp en dildo i dag!

Sjekk ut Erotikknetts utvalg her!
Sjekk ut Kondomeriets utvalg her!

Powered by WordPress | Skjult kamera