Billig sexleketøy

Hva er sexleketøy?

En fellesbetegnelse på det som kan benyttes for å oppnå seksuell nytelse går gjerne under navnet sexleketøy. I dagligdags tale

snakker vi gjerne om kategorier som dildo, vibrator og glidemiddel – men selvfølgelig finnes det utrolig mange flere. En britisk undersøkelse viser at rundt 60 % av alle britiske damer har et sexleketøy hjemme, mens over 90 % har prøvd et i løpet av sitt foreløpige liv.

Kondomeriet tilbyr sexleketøy i mange varianter. Foto: Kondomeriet.no


Hva er de vanligste sexleketøyene?

De vanligste sexleketøyene i rangert rekkefølge:

1. Kondomer
2. Dildo.
3. Glidemiddel.
4. Vibrator

Mange vil nok ikke se på kondom som et vanlig sexleketøy, men som noe preventivt man bruker for å unngå graviditet – men det er faktisk slik at de nye kondomene er utstyrt slik at man kan få ekstra nytelse av dem. Nå er det ikke bare laget kondomer for å preventere graviditet og sure kjønnssykdommer, men også for å skaffe seg bedre sex.

Hvorfor kjøper man billig sexleketøy?

For det første må man vite at det er en god del av den norske befolkning som er single. Single kvinner er en av de gruppene i samfunnet som er klart mest hissige på kjøp av billig sexleketøy, noe som egentlig er ganske naturlig. Dildoer og vibratorer er jo perfekt for en singel kvinne som ønsker å skaffe seg en søt og liten orgasme nå og da.

Grunner til at nordmenn kjøper sexleketøy er vel tre-delt:

1. Man ønsker å skaffe egen orgasme.
2. Man ønsker å bruke det på en annen – altså å skaffe feks en kvinne en orgasme.
3. Et ønske om å gi et lite dytt i en kanskje noe fastsatt sexhverdag – og med dette sprite opp sexlivet sitt litt mer enn det har blitt gjort de siste ukene.

Det er klart at punkt nummer 1 er størst, men nå har det også vist seg at de store nettbutikkene som selger billig sexleketøy merker at såkalte “parleker” har blitt store i omsetning, noe som tyder på en endring i kjøpsmønsteret.

Hvor kan man kjøpe billig sexleketøy?

Det finnes et titalls norske nettbutikker, men trenden er ganske klar på dette markedet; det er flust av useriøse og dårlige aktører der ute som verken leverer varene i tilfredsstillende stand eller til avtalt tid. Så jeg vil egentlig anbefale Hetenetter.no dersom du skal kjøpe sexleketøy.

Kondomeriet er den andre annonsøren vi har – den største nettbutikken på sexleketøy i hele Norge. De har vært med på det norske markedet i mange år og har full kontroll på hva folk etterspør. En kjapp kikk på deres nettside vil være til god hjelp om du ønsker noe billig sexleketøy.

Powered by WordPress | Skjult kamera