Billig sexleketøy: 6 anbefalte erotiske nettbutikker

Hva er sexleketøy?

En fellesbetegnelse på det som kan benyttes for å oppnå seksuell nytelse går gjerne under navnet sexleketøy.

I dagligdags talesnakker vi gjerne om kategorier som dildo, vibrator og glidemiddel – men selvfølgelig finnes det utrolig mange flere.

En britisk undersøkelse viser at rundt 60 % av alle britiske damer har et sexleketøy hjemme, mens over 90 % har prøvd et i løpet av sitt foreløpige liv.

Vi har kjøpt sexleketløy i utrolig mange år. Derfor har vi også skaffet oss en god oversikt over de beste nettbutikkene på markedet.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvilke nettbutikker som anbefales for å kjøpe erotiske leker. Du vil kanskje bli overrasket over mangfoldet i den norske «erotikk-jungelen»….

Våre anbefalinger: Beste nettbutikker for sexleketøy i Norge

I tabellen under ser du en oversikt over våre anbefalte nettbutikker når du skal kjøpe erotiske leketøy. Skulle du ønske mer informasjon om hver av butikkene, så kan du scrolle deg nedover i artikkelen.

#Nettbutikk
1Kondomeriet.no – Vår favoritt!
2Nytelse.no – En god nummer to
3Lovetoys.no – God på fetisj-leketøy
4Amor.no – Spennende nykommmer
5Sinful.no – Skandinavisk gigant

1. Kondomeriet.no – Best i test!

Kondomeriet er vår favoritt når det kommer til erotiske nettbutikker i Norge.

Og det kommer vel kanskje ikke som noen overraskelse?

 • Vært på markedet siden 1999
 • Skyhøy kvalitet på produktene
 • Sender alle pakker i løpet av 24 timer
 • Godt utvalg
 • Lave priser

Kondomeriethar på mange måter vært en pioner innenfor erotikkbransjen i Norge. De var den første nettbutikken som virkelig satset stort på sexleketøy på nett.

Og de klarte det helt utmerket.

Høy kvalitet på importert sexleketøy

Det har alltid vært et mål for Kondomeriet å levere erotiske artikler av absolutt høyeste kvalitet. Hele grunnen til at nettbutikken startet var denne: det var ikke mulig å finne gode nok produkter på det norske markedet.

Et slikt ambisiøst mål har også ført til at denne nettbutikken utelukkende fører produkter av absolutt høyeste kvalitet. Erotikkguiden har ved flere anledninger brukt Kondomeriet når vi har utført produkttester.

Vi er svært imponert.

Nisjeprodukter

I tillegg til å selge de største merkevarene på markedet, så har nettbutikken også en god historie med å selge nisjeprodukter.

Du kan blant annet få pisker, S&M-utstyr og annet snacks til en billig penge.


2. Nytelse.no – En god nummer to

Nytelse.no ble startet i 2003 og er i dag en av Norges største erotiske nettbutikker.

Det er mange grunner til at akkurat denne nettbutikken har hatt enorm vekst de seneste årene.

 • Stort vareutvalg
 • Prisgaranti
 • Eminent kundeservice
 • Lave priser

Nytelse er en annen erotisk nettbutikk som det absolutt er verdt å ta en titt på. Med over 60 millioner kroner i omsetning, så har de levert billig sexleketøy til nordmenn i en årrekke. Ja – for de startet faktisk virksomheten sin helt tilbake i 2003.

Etter hvert har nettbutikken jevnlig steget i både omsetning og vareutvalg. I skrivende stund har Nytelse.no et vareutvalg som vil gjøre de aller fleste erotiske nettbutikkene sjalu.

Kunnskap

Vi er også veldig imponert over at Nytelse har ansatt en sexolog i bedriften sin. Dette sikrer at kundene alltid får presis og god informasjon om sexleketøy og erotikk.

I tillegg kan vi nevne at kundeservicen er ypperlig. Ikke bare får man svar raskt via e-post. Nytelse.no har også et telefonnummer man kan ringe for å få svar på spørsmål. Vi opplevde kundeservicen som både hyggelig og kunnskapsrik.


3. Lovetoys.no– God på fetisj

Lovetoys fra Sarpsborg er en forholdsvis ny nettbutikk på det norske markedet.

De tilbyr Norges største utvalg av fetisj-leketøy.

 • Outsider i bransjen
 • Rask utsendelse
 • Eid og drevet av nordmenn
 • Prismatch

Ved første øyekast, så virker Lovetoys å være en litt «halvveis» nettbutikk. La oss være ærlige. Designet på logo og nettbutikk er ikke like profesjonelt utført som hos konkurrerende bedrifter.

Men de selger sexleketøy. Mye sexleketøy.

Stort utvalg og lave priser

Det er faktisk sånn at Lovetoys har mer enn 35,000 (!) produkter å velge mellom. Her kan du virkelig finne ekstreme nisjeprodukter som ingen andre konkurrerende bedrifter selger. Dette gjelder sexleketøy til både kvinne og mann.

I tillegg er prisene veldig lave. Lovetoys har en prismatch-strategi. Hvis du finner varen billigere et annet sted i løpet av 7 dager etter kjøp, så vil nettbutikken matche prisen. Det sikrer deg billig sexleketøy – og at du aldri må være redd for om du kunne få varen billigere et annet sted.

100 % norsk

Det er også verdt å nevne at nettbutikken er 100 % eid av nordmenn.

Varelageret ligger rett ved Sarpsborg.


4. Skostativ – Flott design

Amor er en nettbutikk som har fokusert veldig mye på anonymitet og at kundene skal ivaretas.

Et godt alternativ for deg som ønsker 100 % diskrè forsendelse.

 • Mange års erfaring
 • Lave priser
 • Lynrask levering
 • 365 dagers åpent kjøp

Du er kanskje ikke så godt kjent med gresk mytologi? Eller så er du kanskje en ekspert på området?

Uansett, så kjenner du nok til Amors pil. Amor er kjærlighetsguiden i romersk mytologi, hvis vi skal tro Det Store Norske Leksikon.

Navnet er også blitt brukt på en av de største erotiske nettbutikkene i Norge. Amor.no har nemlig et bredt spekter av sexleketøy til ulikt bruk. Dette er en butikk som i veldig stor grad har fokusert på sexy undertøy – noe som har vært en mangelvare hos konkurrentene i mange år.

Trygt kjøp

Hvis du skulle kjøpe en vare som du ikke er fornøyd med, så kan du returnere produktet. Enkelt og greit. Ikke bare har du åpent kjøp i et helt år – det er også gratis å returnere pakkene.

I tillegg gjør nettbutikken det de kan for å sikre at de holder deg anonym. De krypterte nettsidene sikrer at kundedata ikke kan gå på avveie ved hacking. I tillegg sendes samtlige pakker med en nøytral emballasje.

Mange kunder er naturligvis opptatt av at pakkene de får i postkassen ikke skal være merket med «BILLIG SEXLEKETØY». 🙂


5. Sinful.no – En skandinavisk gigant

Sinful har operert på det nordiske markedet siden 2008.

I denne perioden har de vunnet en rekke priser for sin gode nettbutikk.

 • Gir inspirasjon til et godt krydret sexliv
 • Veldig god nettbutikk
 • Enkelt og trygt å handle sexleketøy
 • Nyhetsbrev med mange gode tilbud

Sinful har kanskje ikke vært den største erotiske nettbutikken i Norge. Men etter at butikken ble opprettet i Danmark, så har de vokst. Og de har vokst i en ufattelig fart.

Gjennom å tilby høykvalitets sexleketøy til lave priser, så har butikken rukket å telle hele 140 ansatte. Det er utrolig bra.

Vunnet mange priser

Avisen «Børsen» gir hvert år ut en Gazellepris. Dette er en pris som gis til en nettbutikk som gjør det godt i Danmark. Sinful har vunnet denne prisen seks år på rad!

I tillegg har de vunnet noe som heter «Beste eksportcase» i 2018.


Kjøp billig sexleketøy på nett


Hva er de vanligste sexleketøyene?

De vanligste sexleketøyene i rangert rekkefølge:

1. Kondomer
2. Dildo.
3. Glidemiddel.
4. Vibrator

Mange vil nok ikke se på kondom som et vanlig sexleketøy, men som noe preventivt man bruker for å unngå graviditet – men det er faktisk slik at de nye kondomene er utstyrt slik at man kan få ekstra nytelse av dem. Nå er det ikke bare laget kondomer for å preventere graviditet og sure kjønnssykdommer, men også for å skaffe seg bedre sex.

Hvorfor kjøper man billig sexleketøy?


For det første må man vite at det er en god del av den norske befolkning som er single. Single kvinner er en av de gruppene i samfunnet som er klart mest hissige på kjøp av billig sexleketøy, noe som egentlig er ganske naturlig.

Dildoer og vibratorer er jo perfekt for en singel kvinne som ønsker å skaffe seg en søt og liten orgasme nå og da.

Men det er ikke ensbetydende med at erotiske leker er kun for kvinner. I en undersøkelse fra WomensHealthMag.com, så viser det seg at hele 66 % av alle menn har eid et sexleketøy i løpet av livet. Det er altså sjokkerende høyt.

Når menn kjøper denne type leketøy, så velger de ofte å gå for det som heter fleshlight. Det er en såkalt «lommevagina». Og ja – den er designet til å skulle imitere en ekte vagine.

Tre grunner til å kjøpe sexlektøy på nett

Grunner til at nordmenn kjøper sexleketøy er vel tre-delt:

1. Man ønsker å skaffe egen orgasme.
2. Man ønsker å bruke det på en annen – altså å skaffe feks en kvinne en orgasme.
3. Et ønske om å gi et lite dytt i en kanskje noe fastsatt sexhverdag – og med dette sprite opp sexlivet sitt litt mer enn det har blitt gjort de siste ukene.

Det er klart at punkt nummer 1 er størst, men nå har det også vist seg at de store nettbutikkene som selger billig sexleketøy merker at såkalte «parleker» har blitt store i omsetning, noe som tyder på en endring i kjøpsmønsteret.

I tillegg er det mange som kvier seg for å gå inn i et fysisk kondomeri og plukke noe de ønsker å bruke hjemme. Det kan være flaut. Følelsen av at noen andre får vite om ditt seksualliv er… sjenerende.

Derfor er det veldig greit å kjøpe slike leketøy på nett. Ikke bare er det billigere. Du vil også få absolutt full anonymitet gjennom hele prosessen. Det er ingen (verken postmannen eller den butikkansatte) som noensinne får vite hvor du har handlet.

Hvor kan man kjøpe billig sexleketøy i Norge?

Det finnes et titalls norske nettbutikker, men trenden er ganske klar på dette markedet; det er flust av useriøse og dårlige aktører der ute som verken leverer varene i tilfredsstillende stand eller til avtalt tid.

I tabellen i denne artikkelen har vi gitt en gode oversikt over de beste erotiske nettbutikkene i Norge. Vi har testet dem alle. Og nettopp derfor har vi veldig høy selvtillit når vi kan anbefale en håndful «nett-kondomerier».

Kondomeriet er en av de beste annonsørene vi har – den største nettbutikken på sexleketøy i hele Norge.

De har vært med på det norske markedet i mange år og har full kontroll på hva folk etterspør. En kjapp kikk på deres nettside vil være til god hjelp om du ønsker noe billig sexleketøy.

Ofte stilte spørsmål

✅Hvor mange erotiske nettbutikker er det i Norge

I skrivende stund er det rundt 8-10 nettbutikker.

De fleste er små. De som dominerer markedet er Sinful, Erotikknett og Kondomeriet.

✅Er det anonymt å kjøpe sexleketøy på nett?

Ja, det er det.

Samtlige seriøse erotiske nettbutikker sender varene sine i helt anonyme pakker.

✅Hvorfor bør man kjøpe sexleketøy på nett?

Det kan være flaut å handle erotiske leketøy i et fysisk kondomeri. I tillegg er det uten tvil mye billigere å handle på nett. Prisene ligger ofte 30-40 % lavere enn hos et fysisk kondomeri.

3 kommentarer om “Billig sexleketøy: 6 anbefalte erotiske nettbutikker”

 1. Tusen takk for en fin liste. For meg kommer også Kondomeriet litt bakpå. De har nok ikke fulgt like godt med på den digitale trenden. Erotikknett og Sinful er mine favoritter.

  Svar
 2. Man skal aldri kjøpe sexleketøy fra utenlandske nettbutikker. Det blir bare masse ekstrakostnader. Toll, moms og tull.

  Svar

Legg igjen en kommentar