Bryst-slikking: Slik blir du ekspert på å slikke puppene

Puppene er en undervurdert del av kvinnekroppen som neppe får like mye kjærlighet og oppmerksomhet som klitoris og vagnia.

Men når kvinnebrystene blir stimulert på en ordentlig måte, så er det noe av det deiligste jeg vet om. Vi kvinner ELSKER å få en god omgang “kos” på puppene.

Men da må det gjøres på riktig måte.

Den mest effektive måten å gi erotisk oppmerksomhet til brystene er ved såkalt bryst-slikking. Hvis du lærer deg å suge på puppene på riktig måte, så kan du gi partneren din helt himmelske opplevelser.

Gjennom denne artikkelen skal vi i Erotikkguiden lære deg hvordan du kan stimulere kvinnen ved å slikke på brystene hennes. Vi kommer også til å nevne et par ting som du skal unngå – i håp om å gjøre både din og din partners opplevelse så god som mulig.

store bryster slikke

Liker kvinner at menn suger på brystene deres?

Mange kvinner elsker at menn suger på nipplene deres. Noen heldige kvinner, slik som meg, kan også få såkalt “nipple-orgasme”.

Samtidig finnes det også et mindretall kvinner som ikke liker å bli bryst-slikket. Fellesnevneren hos disse kvinnene er ofte at de ikke har veldig sensitive pupper.

Hos noen kvinner (enda færre…) er nipplene så sensitive at bryst-slikking kan gjøre vondt. Det er derfor greit å kommunisere før du går i gang. Om du slikker brystene, kysser nipplene og regner med at det setter i gang ting – så kan det ha motsatt effekt. Kommunikasjon er viktig.

I tillegg vil jeg påpeke èn ting. Hvor mye kvinner elsker bryst-slikking avhenger IKKE av størrelsen på puppene. Selv har jeg veldig store pupper (D-kopp) og elsker å bli slikket på nipplene. Av en eller annen grunn har veldig mange menn en tanke om at damer med store pupper liker det bedre enn damer med små pupper.

Sånn er det ikke.

brystslikking

5 tips: Sånn slikker du brystene til en dame for å gi den ultimate følelsen

Her er fem tips du bare MÅ lese hvis du ønsker å gi henne en fantastisk seksuell opplevelse.

1. Start med en god massasje

Det kan være veldig tungt å bære rundt på store pupper hele dagen!

Derfor kan det være fint om mannen begynner med en hyggelig nakke- og ryggmassasje. Dette hjelper med å gi dama en avslappet stemning…som kan ende opp med å bli veldig erotisk og romantisk senere.

Massasje er også en veldig sensuell aktivitet. Det å berøre kvinner rundt omkring på kroppen kan definitivt gjøre oss klare til en omgang i bingen senere.

Trenger du litt inspirasjon til hvordan du skal utføre en erotisk massasje? Vi har skrevet en god guide om dette temaet.

2. Få nipplene harde med en gang

Det er først når nipplene mine blir knallharde at de har mest følsomhet. Og det finnes en rekke måter å få de harde på.

Her er noen av triksene som har blitt brukt av mine tidligere seksualpartnere:

  • Lett kyssing.
  • Lek med tungen i sirkelbevegelser rundt nipplene.
  • På Amazon er det noe som heter “nipple arousing cream”. Det er visst noe som kan brukes, men her har jeg ikke særlig mye erfaring.
  • Ta av meg BH-en og sette på en vifte som blåser rett på puppene.

Tro meg: de aller fleste kvinner vet helt utmerket godt hva som skal til for å få stive nippler. Også her kan kommunikasjon være nøkkelen til suksess.

deilige bryster

3. Kna på puppene

Først sakte og rolig. Gjerne både under og på sidene av puppene.

Deretter litt røffere.

Kjenn etter hvordan dama puster og hvordan hun reagerer på knaingen. Menn har en tendens til å kna litt for hardt før samleie (under forspillet) og litt for mykt under selve sexen.

Når jeg blir tatt bakfra i røff doggy style, så skal puppene mine nærmest knuses av hånden din.

Men under forspillet bør du begynne å kna ganske rolig og behersket.

Som sagt: vent litt med nipplene. Jeg anbefaler at du begynner å beføle den erogene sonen som ligger rett under brystene til damer.

4. Kyss og slikk på puppene hennes

Deretter begynner moroa. Nå er det tid for litt action med lepper og tunge!

Du bør starte med å kysse puppene helt øverst til å begynne med. Deretter går du fra den venstre til den høyre…og tilbake til venstre…og så til høyre igjen. Dama di kommer til å bli helt vill!

Når du merker at hun er “helt sinnsykt kåt”, så kan du begynne å nærme deg nipplene. Det er først her du skal frem med tungen.

Mange menn begynner å bevege tungen litt for kjapt og intenst. Vi dame elsker en tung, våt tunge som gir oss rolige bevegelser rundt areola.

Et godt tips kan også være å prøve ut forskjellige bevegelser. Som tidligere nevnt, så vil en sirkelformet bevegelse være helt topp å begynne med. Men du kan også bevege tungen fra side til side – eller oppover og nedover.

Det viktigste er at du ikke gjør ting for fort. Vi damer trenger litt rytme for å bli ordentlig kåte.

5. Putt en isbit i munnen

Siste tips er kanskje ikke noe du har hørt før. Men hvis du putter noe iskaldt, som for eksempel en isbit, i munnen – ja, så viser du at du vet hva du holder på med.

Putter du en isbit i munnen og slikker på mine stive brystvorter, så er det nesten at jeg får orgasme. Helt seriøst.

isbit i munnen slikke bryst

Bryst-slikking på damer: To ting du IKKE skal gjøre

Nå har jeg i detalj fortalt deg om hva som skal til for å gi damer som meg den ultimate bryst-slikke-opplevelsen.

Opp gjennom årene har jeg også hatt en del seksualpartnere som har gjort ting på feil måte.

De to neste avsnittene bør du følge nøye med på hvis du er litt uerfaren.

1. Ikke fokuser kun på nipplene

Joda, nipplene er den mest spennende delen av brystene. Spesielt for oss som har ganske små nippler, men store pupper.

Denne type pupper fungerer nærmest som en magnet på heteroseksuelle menn.

Men det er slik at nipplene kun skal berøres på slutten av brystslikkingen. Du bør vente med desserten helt til slutt. Går du rett på desserten, så mister vi damer hele hovedretten – og da blir ikke opplevelsen den samme.

2. Ikke lag et vakuum med munnen din

Av en eller annen grunn, så er det mange menn som suger knallhardt på nipplene og skaper et vakuum.

Det er ikke deilig. Det er vondt.

Siste ord

Det å suge på puppene til damer er en utmerket måte å gjøre dama litt ekstra kåt på.

Og hvis vi damer er kåte, så kan vi veldig ofte “gi det lille ekstra” tilbake også.

Før du begynner bør du vurdere å kommer i kontakt med kroppen hennes på en eller annen måte. Skap nærhet. Det er i disse situasjonene at jeg personlig mener at en massasje er helt tipp topp.

Når du er klar til å begynne å suge, så bør du først fokusere på de øvre delene av brystene. Deretter kan du langsomt bevege deg ned mot nipplene. Når du endelig har latt din våte deilige tunge treffe brystvorten, så bør du ta det rolig. Husk at bevegelsene skal være bestemte, men langsomme.

En kommentar om “Bryst-slikking: Slik blir du ekspert på å slikke puppene”

Legg igjen en kommentar