Dobbel dildo test: 5 doble dildoer for litt ekstra moro

Det er mange damer som prøver å eksperimentere når de kjøper sexleketøy nå om dagen. «En vanlig dildo er liksom ikke nok» er holdningen blant mange av de mer erfarne damene som har prøvd litt av hvert.

Så nå har «dobbel dildo» blitt en ting folk har blitt vant med å kjøpe.

Det er rett og slett bare en dildo som har utstyrt med to ender – og som ofte blir brukt i lesbescener i pornofilm.

Alle sexleketøy er utrolig morsomme og spennende da de gir sexen en helt ny dimensjon. De kan åpne en verden som du ikke ante eksisterte.

Hvis man er nybegynner og ønsker sitt første sexleketøy, så kan man bli overrasket over hva som finnes der ute. Doble dildoer er nok en av de produktene som folk kommer til å stusse litt over. «Hva er egentlig det der? Og hva er det man bruker det til?»

På engelsk heter det «double headed dildo». Det vil si at man har en penis på begge sider av dildoen, noe som kan åpne opp for mye spennende lek. Dette er også en erotisk leke som for alvor kan sette fart i parforholdet. Det finnes mange måter for både han og henne å kose seg med en dobbel dildo på.

Vi har kjøpt inn, testet og anmeldt. Dette er vår forbrukertest.

Om du skal kjøpe deg en dobbel dildo, anbefaler vi disse nettbutikkene: Erotikknett.no og Nytelse.no.

Vinnere av vår test av doble dildoer

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert produkt. Les videre nedover i artikkelen om du ønsker å se vår fulle anmeldelse av hver dildo.

#Produkt
1 King Cock Tapered Dobbel Dildo– Best i test!
2 King Cock Double Penetrator – for mye moro i begge hull samtidig
3Sinful Dobbel Dong – En dobbel glassdildo
4 King Cock Slim – Dobbel Dildo perfekt for nybegynnere
5Willie City U-formet Dobbeldildo– Billigere alternativ

1. King Cock Tapered Dobbel Dildo– Best i test!

King Cock spesialiserer seg på å lage nær 100 % naturtro dildoer. Det skal nesten godt gjøres å kjenne forskjell på denne modellen og en ekte penis.

I tillegg er den ufattelig god – og føles godt for både han og henne.

 • Hele 41 centimeter lang
 • En tjukk og en tynn ende
 • Håndlaget
 • Veldig god for par (enten lesbiske, homofile eller heterofile)
 • Laget i PVC-gummi

King Cock har virkelig slått på stortromma når de har laget denne dobbeldildoen. Her kan par kose seg i mange minutter mens de ikke er mer enn 40 centimeter fra hverandre. Realismen i designet er også verdt å merke seg.

Hvis du liker dildoer som er nærmest helt like vanlige peniser i design, form og tekstur…så har vi gode nyheter for deg. King Cock Tapered er så naturtro som du får det.

Gode anmeldelser

Det er ikke bare oss i Erotikkguiden som ble imponert da vi prøvde denne dobbeldildoen. Hos nettbutikken Nytelse er den, i skrivende stund, rangert til 4 av 5 stjerner hos tidligere kunder.

I tillegg vet vi at mange internasjonale nettbutikker selger denne dildoen. Rett og slett fordi den er så utrolig god og behagelig.

Det er verdt å nevne at tykkelsen på den store siden er rundt 4,3 centimeter. Den tynne siden har en maksimal tykkelse på cirka 3,3 centimeter.


2. King Cock Double Penetrator – for mye moro i begge hull samtidig

Mange kvinner drømmer om å prøve en penis i hvert hull samtidig.

Dette er en dobbel dildo som kan forberede deg på situasjonen når den skulle oppstå…

 • Veldig realistisk utseende og følelse
 • Lengde på stor penis: 15 cm
 • Lengde på liten penis: 11 centimeter
 • Laget i PVC-gummi
 • Et helt unikt design
 • Sugekopp følger med

Hvis du først faller i fellen av å begynne å fantasere om «double penetration», så kommer du ikke ut av det…før du virkelig har prøvd det. Undertegnede har prøvd double penetration. Og jeg kan si at denne dildoen fra King Cock er såpass realistisk at det nesten føles ut som at du har en penis i hvert hull.

Så god er den faktisk.

En liten og en stor

Heldigvis er det ikke sånn at du får en «giga-penis» inn i rumpa. Det kan gjøre vondt – spesielt hvis du ikke har særlig mye erfaring med analsex.

Den lille penisen på knapt 11 centimeter er nemlig ment til å gå inn bak der – mens du har hele 15 centimeter å kose deg med vaginalt.

God sugekopp

I tillegg til det unike designet, så følger det også med en sugekopp.

Det vil si at du kan feste dildoen til forskjellige flater for litt akrobatisk penetrasjon. Her er det virkelig kun fantasien som setter grenser.


3. Sinful Dobbel Dong – En dobbel glassdildo

En stiv og flott dobbel dildo laget i 100 % glass.

Dette er nok et leketøy for de litt mer viderekommende – eventuelt par som har veldig tydelige seksuelle preferanser.

 • Utrolig lekker å se på
 • Holder seg 100 % stiv i alle mulige situasjoner
 • Lengde på 21 centimeter (litt kort)
 • Treffer kvinnens g-punkt på en ypperlig måte

Det er også verdt å merke seg at icicles Dobbel Dong ikke er lengre enn 21 centimeter. Til sammenligning, så er vår testvinner hele 41 centimeter.

Men 21 centimeter er likevel langt nok til at man kan dele den sammen med en partner. I tillegg går det helt fint å bruke den både vaginalt og analt. Men det er èn ting som skiller seg helt klart ut fra andre konkurrerende modeller: materialet.

Dobbel glassdildo – hva er fordelene?

Det er flere grunner til at folk velger å kjøpe doble dildoer i glass. For det første vil den alltid holde seg 100 % stiv, noe veldig mange foretrekker. Det er en grunn til at damer ofte vil at mannen skal være «så hard som overhodet mulig» når de har sex.

I tillegg er dildoer av glass utmerket til å treffe g-punktet for kvinner. Stimulering av g-punktet er en av hovedgrunnene til at kvinner får orgasme.


4. King Cock Slim – Dobbel Dildo perfekt for nybegynnere

Testvinneren vår er fra produsenten «King Cock».

Men dette er en produsent som også får enda et produkt på listen vår. «Slim dobbel dildo» er et veldig godt alternativ for deg som er nybegynner.

 • Mye for pengene
 • Produsert av Pipedream King Cock i USA
 • Laget av PVC
 • Ser veldig autentisk ut
 • Fungerer også fint for stimuli av analen

Denne håndlagede dildoen er designet og produsert i USA. Vi som jobber fulltid med sexleketøy, vet at dette er en helt klar fordel. Man slipper disse masseproduserte elendige dildoene laget i Kina.

I tillegg er den ikke så dyr.

Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris gjør at King Cock Slim er en av de mest populære dobbeldildoene på markedet. Kanskje er du ny til dette. Kanskje er det din første dobbel-dildo. I så fall mener vi at denne PVC-dildoen kan være helt utmerket for deg.

God til analsex

I og med at lengden er god, men omkretsen er tynn, så fungerer den god til lek i «nummer to».

Sånn sett er det også en dildo som er god for menn.


5. Willie City U-formet Dobbeldildo– Billigere alternativ

En U-formet dobbeldildo som både har en frisk farge og er veldig fleksibel.

 • Lav pris
 • Laget i PVC-materiale
 • Flott å se på
 • Kan brukes av både homofile og heterofile

Doble dildoer som har denne type U-form er primært laget for dobbel penetrasjon. Men i og med at Ruse har laget dildoen såpass myk og bøyelig, så er den også god for lek med partner.

Det vi likte spesielt godt med Willie PVC-dildo er at den er autentisk. Til tross for at den absolutt autentisk ut (på grunn av fargen), så har den også fortsatt «blodårer» som man kjenner godt.

Et veldig godt valg for deg som ønsker noe litt annerledes.


Funksjoner og andre viktige ting å tenke på

Så…hvordan var det egentlig vi anmeldte de doble dildoene? Hadde vi noen standard kriterier som vi gikk etter?

Svaret er: ja.

I de neste avsnittene kan du lese mer om hva vi så etter da vi fant Norges beste dobbel dildo.

Fleksibilitet

I og med at en dobbel dildo enten brukes med en partner eller i begge hull samtidig, så krever det en del fleksibilitet for at jobben skal gjøres ordentlig. Det viktigste er å kartlegge bruken før man bestemmer seg for hvilket produkt man skal kjøpe. Hør med partneren din om hvorvidt dere ønsker å prøve noen spennende posisjoner?

Hvis ja: hvor myk er dildoen nødt til å være for at dere skal klare å gjennomføre det?

Dette er et spørsmål som mest sannsynlig kommer til å lede dere i riktig retning når dere skal velge riktig modell.

Størrelse

Joda – størrelse har noe å si. Det gjelder både når det kommer til penis, men også dildo. Lengden har ikke så mye å si (så lenge den ikke er alt for kort). Det handler i større grad om tykkelsen.

Hvis du er ny med dildoer, så vil vi anbefale at du går for en forholdsvis tynn versjon. Noen av dem har både en tynn og en litt tykkere side, noe som gir deg variasjon.

Form og design

Igjen spiller bruksområde en veldig stor rolle i hva du skal ha. Hvis du utelukkende skal bruke den doble dildoen på deg selv, så vil vi anbefale at du kjøper en som er ultra-fleksibel. Det vil si at den er bøyelig helt fra tupp til tupp.

Men hvis du skal leke med en partner, så kan det være greit å unngå de aller minste.

Riktig materiale

Valg av materiale har egentlig innvirkning på to ting. For det første: hvor myk og fleksibel dildoen er. For det andre: hvor enkel den er å rengjøre.

I tillegg er det noen materialer som er veldig lite egnet til å være en dobbel dildo; som for eksempel glass.

Andre lignende forbrukertester

Siste ord

Det er knapt noen form for begrensninger for hva man kan gjøre når man kjøper en dobbel dildo. Samtidig anal- og vaginalpenetrasjon har aldri vært enklere.

Vi kvinnene i Erotikkguiden mener også at denne type sexleketøy gir en så utrolig kraftig orgasme at vi ikke klarer å holde hendene fra fruktfatet. Glem denne forbrukertesten – vi tar nok med de doble dildoene hjem og gir oss selv en ekstra omgang.

Hvis du har en partner som er med på å eksperimentere litt, så kan det være det perfekte redskap. I tillegg skal vi ikke legge skjul på at denne type erotisk leketøy er veldig populært hos lesbiske par. Dere kan se hverandre inn i øynene mens dere bruker den samme dildoen…tenk på det!

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvordan ser en dobbel dildo ut?

Det ser ut som et par ganske vanlige dildoer som er smeltet sammen.

Er det noe vits å kjøpe inn en slik?

Tja, jeg vet ikke helt – jeg har kjøpt en inn nå i håp om at jeg kan bruke dem enda litt lengre. Nå varer dildoene jeg kjøper inn bare kanskje et år (med massivt bruk av både meg og kjæresten min), så jeg har et naivt håp om at denne skal kunne holde i ca to år.

✅Hvordan kan man bruke en dobbel dildo?

En dobbel dildo kan enten brukes alene eller sammen med en partner. Når du bruker den alene, så kan den brukes enten vaginalt eller analt. Eventuelt i begge hull samtidig – såkalt «double penetration». Hvis du bruker den sammen med en partner, så er det viktig at dere finner en posisjon dere begge er komfortable med.

Legg igjen en kommentar