Er det greit å dra til Thailand på sexferie?

Sexferie til Pattaya

Det er liten tvil om at mange godt voksne menn drar til Thailand, og da spesielt feriedestinasjonen Pattaya, for å ha sex med yngre kvinner. Man kaller dette ofte en sexferie, og er svært populært blant single norske menn på jakt etter erotiske opplevelser.

For, er det egentlig greit å dra til Thailand på sexferie? Jeg mener; er det sosialt akseptert å besøke Pattaya – eller blir det rett og slett for dumt?

På barer i Pattaya står det unge prostituerte kvinner og henger seg rundt strippestengene med en dildo i hver hånd. Vestlige menn med grått hår og kritthvit hud sitter og nipper i ølen sin mens de sikler på disse asiatiske skjønnhetene som holder til i de fattige asiatiske landene.

Pattaya mer harry enn Svinesund?


Mange mener at denne type ferie er enda mer harry enn en tur til Svinesund. Men igjen, det å hente inn unge jenter fra Thailand og andre land har blitt mer og mer vanlig blant norske menn. Det at aldersforskjellen ofte tipper over 30-40 år gjør ingenting for veldig mange – spesielt ikke de vestlige mennene.

Det var vel først tidligere Venstre-formann Lars Sponheim som uttalte at det å kjøre over svenskegrensa for å handle mat var «harry».

Sexferie skjer ikke bare i Thailand – det finnes også utrolig mange  andre steder som sliter med denne type masseturisme. Filippinene, Kambodsja og Venezuela er noen, men du har også utrolig mange som drar på sexturer til Amsterdam og Praha også. Det koster kun rundt 300 kroner med flybillett til disse europeiske byene, og enkelte steder her (såkalte Red Light Districts) er det rett og slett fritt frem for prostitusjon.

Tre grunner: hvorfor IKKE dra til Pattaya som sexturist


Vi anbefaler ingen å dra på sexferie til Thailand, rett og slett av så enkelte grunner:

1. Det kryr av kjønnssykdommer der. Mange kommer hjem med HIV/Aids samt klamydia – noe som ikke er svært gunstig. Tripadvisor har til og med en egen forumtråd på sin nettside som omhandler AIDS i Pattaya.

2. Det er uetisk å utnytte fattigdommen i disse landene ved å gå til sengs med disse jentene.

Husk at du driver ikke akkurat med nødhjelp der nede – til tross for at noen folk mener det.

3. Det er dyre flybilletter til for eksempel Thailand. Bruk pengene dine på noe annet – det vil du få igjen for siden.

Video: Pattaya for Mine Føtter

Hvis du ønsker å se en norsk guttegjeng som koser seg nede i Pattaya, så anbefaler vi denne artikkelen:Legg igjen en kommentar