Erotiske brettspill – pirrende og morsomt

Erotiske brettspill

Når man har vært sammen med kjæresten en liten stund, så blir man fort opptatt av å slå han/henne i diverse leker og spill. Sånn er det bare; vi er enkelt og greit født med konkurranseinnstinkt så og si alle sammen.

Så hva er vel da bedre å kombinere litt erotikk med brettspill og se at man kanskje kan gå vinnende ut av en slik situasjon noen ganger..?

Kjærlighetsspillet. Foto: Kondomeriet

Skal du tilfredsstille dine lyster, så må du nesten være klar over hva du ønsker. Og i disse spillene er det ikke alltid slik at du selv får bestemme “hvor det bærer hen”, noe som kan sees på som litt av moroa. Erotiske brettspill er morsomme, gunstige for par og absolutt svært billige. Sånt kan det jo bli veldig god stemning ut av…

Prøv ut forskjellige stillinger

De aller fleste spill bygger jo på at man skal utføre forskjellige stillinger for å komme frem til mål. Den store feilen som kan skje da er at gutten får utløsning for tidlig. For å hindre at dette skjer, så må dere enkelt og greit bare holde dere unna alt som heter røff og hard erotisk omgang før dere “er i mål”.

Men det finnes også andre typer erotiske brettspill. Noen av dem handler om utfordringer som det å ha forskjellige sexstillinger i forskjellige deler av huset. Andre bygger på idèen om å ha seksuell omgang utendørs eller på verandaen (noe som jo er veldig pirrende og spennende…).

Et spill dere kan ha er å utfordre hverandre til å finne så mange erotiske figurer eller uanstendige bilder som du bare klarer – alt for å minne deg og din partner på sex.

Her kan du kjøpe erotiske brettspill på nett

Du vil bli overrasket over hvor mange detaljer du plukke ut når du er klar over hvor mye erotikk som finnes rundt oss i hverdagen.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera