Fleshlight test: 7 beste lommevaginaene på markedet

Det vanskeligste med å kjøpe en Fleshlight er at det er så utrolig mange produkter tilgjengelig.

I denne posten har vi brukt mye tid på å vise deg de fleshlightene som gir den beste følelsen. Vi har også kategorisert dem ved å gi navn som «beste budsjettalternativ» og «best i test». På den måten kan du finne en som passer dine individuelle behov.

Og ja. Det å gjennomføre en forbrukertest av lommevaginaer er….morsomt. Veldig morsomt.

En fleshlight er en lommevagina som skal være så identisk en ekte vagina som overhodet mulig – i hvert fall når vi snakker om den følelsen man skal få når man bruker den til å onanere. Slike fleshlighter selges over en lav sko i Norge og det har blitt et såpass stort markedet at de selges både billige og til en høy kvalitet.

Er du overbevist om at du kanskje kunne tenke deg et slikt leketøy..?

I så fall har vi i Erotikkguiden laget en utmerket forbrukertest for deg. Det tok mye svette (og delvis tårer). Men etter mange timer, så har vi endelig klart å lage en så omfattende forbrukertest at vi stolt kan si at vi har funnet frem til fleshlighten som er best i test.

Om du skal kjøpe deg en fleshlight, anbefaler vi disse nettbutikkene: Nytelse.no og Sinful.no.

Vinnere av vår test av fleshlight

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert produkt.

#Produkt
1 Fleshlight Pink Lady STU – Best i test!
2 Quickshot Stamina Training (STU) – For deg som vil holde ut lengre
3 Turbo Thrust Ice Blue – For å simulere en god gammeldags blowjob
4 Fleshpump Fleshlight – Med lengdemåler inkludert
5 Fleshlight Vibro Touch – Premium modell som vibrerer
6 Fleshlight GO Torque Ice – Gjennomsiktig lommevagina
7 Fleshlight Flight– En billig versjon

1. Fleshlight Pink Lady STU – Best i test!

Denne fleshlighten som går under navnet «STU» er Erotikkguidens favoritt. Et eminent produkt med utrolig mange gode egenskaper.

 • Laget i et utrolig deilig og innovativt Superskin-materiale
 • Fungerer også for å få deg til å holde ut lengre i sengen
 • Boksen ser ut som en lommelykt og kan dermed kamufleres anonymt på gutterommet
 • Designet for å gi utrolig god stimulasjon til penis
 • Passer best med mye glidemiddel

Fleshlight STU er et utrolig godt sexleketøy for menn. Etter å ha testet en rekke modeller på markedet, så var vi aldri i tvil. Dette er vår favoritt.

Superskin-materialet gjør at lommevaginaen nærmest føles helt lik ut som en ekte vagina. Dette er også en bestselger hos både Sinful og Nytelse. Det er det en grunn til.

Gode brukeranmeldelser

Vi mennene i Erotikkguiden-teamet elsker denne fleshlighten. Det er derfor også veldig hyggelig å se at andre kunder er enige med oss. Hos begge de tidligere nevnte nettbutikkene har tidligere kunder gitt toppscore.

Dette er en fleshlight som virkelig ser ut til å engasjere folket der ute. Og tro meg: du kommer også til å bli veldig engasjert om du går for denne modellen.

Husk glidemiddel!

Det er veldig viktig å nevne at du ikke får en ordentlig god opplevelse uten å bruke glidemiddel. Kjøper du et godt (vannbasert) glidemiddel, så får du økt nytelse.

Ønsker du et siste hot tips på tampen?

Det er nemlig sånn at du kan skape et vakuum inne i fleshlighten. Det gjør du ved å skru på lokken som ligger helt «øverst». På den måten kan du skape et vakuum som gjør at du får en (om mulig) enda mer intens opplevelse. Det vil virkelig føles som at du penetrerer en ordentlig vagina – spesielt hvis du husker å bruke godt med glidemiddel.

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde på kanal19 cm

2. Quickshot Stamina Training (STU) – For deg som vil holde ut lengre

Dette er ikke en tradisjonell fleshlight som utelukkende skal fungere som seksuell stimulering. Quickshot Stamina er et treningsprodukt. Ja: du leste riktig. Dette er et treningsprodukt.

 • Hjelper deg med å holde ut lengre i sengen
 • Gjenskaper følelsen av deilig samleie
 • Veldig liten og enkel å bruke
 • Kommer i anonym boks
 • Produsert i USA

Mange sier vel noe sånt som at «øvelse gjør mester»?

Sånn er det også når det kommer til sex. Veldig mange menn har problemer med at de kommer for fort under samleie. Tro det eller ei, men en liten fleshlight kan være løsningen du ser etter. Den fungerer ved at du bruker Quickshot Stamina til å onanere som vanlig. I tillegg til at det blir en mer intens opplevelse, så vil du også trene hjernen din til å holde ut lengre.

Hvordan fungerer den?

Det er veldig lett å bruke Quickshot Stamina Training Unit (STU). Du fjerner lokkene fra begge sider av produktet. Deretter er det viktig at du påfører ganske mye glidemiddel. Glidemiddelet vil ikke bare hjelpe for å gi en bedre og mer intens følelse.

Det vil også hjelpe deg med å rengjøre fleshlighten i ettertid.

Anal eller vaginal?

Det er også verdt å merke seg at denne fleshlighten kan brukes i begge ender. På den ene enden har du en vagina som føles veldig autentisk. Det sørger det patenterte Superskin-materialet for. Om du ønsker noe som er litt trangere, så kan du vende fleshlighten på hodet.

Der finner du nemlig et hull som skal simulere en kvinnerumpe. Om du alltid har hatt et ønske om å kjenne hvordan analsex føles som, så kan du få svaret på det her.

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde på kanal11 cm

3. Turbo Thrust Ice Blue – For å simulere en god gammeldags blowjob

De aller fleste fleshlighter har et hull som skal simulere enten vagina eller «nummer to». Turbo Thrust er annerledes. Dette er en fleshlight som rett og slett gir deg en utrolig god sugejobb.

 • Følelse av både lepper og tunge som treffer penis
 • Deilig kanal med flere riller som treffer penis på en god måte
 • Kan justere trykket inne i fleshlighten ved å skru på lokket
 • Veldig lett å rense etter bruk
 • Vanntett

Dette er fleshlighten som virkelig passer menn som elsker å få en blowjob. Til tross for sitt litt skremmende utseende, så er denne lommevaginaen snill som bare det. Den ønsker deg alt godt. Få på litt glidemiddel på tuppen – og sett i gang med en heidundranes opplevelse.

Etter vår mening er det nesten ikke mulig å kjenne forskjell på Fleshlight Turbo og en skikkelig god blowjob.

For deg som elsker oralsex

Du har kanskje fått med deg poenget lalerede. Men vi ønsker å gjøre det klart: det finnes ikke noe bedre produkt på markedet der ute for menn som liker å bli sugd. De indre kanalene er myke og behagelige mot penis.

Åpningen er veldig god i form av at den på en realistisk måte er formet som noen gode sugelepper.

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde 21,5 cm

4. Fleshpump Fleshlight – Med lengdemåler inkludert

Fleshpump er en ufattelig innovativ og kul konstruksjon med en rekke egenskaper som mange menn vil elske…

 • Kommer med USB-kabel (ja, den skal lades opp!)
 • Lengdemåler inkludert
 • Skaper et utrolig sterkt vakuum
 • Fungerer best sammen med både penisring og glidemiddel

Har du alltid ønsket å finne ut av hvor stor penisen din er? Og ønsker du kanskje å finne det ut samtidig som du kjøper en god og deilig lommevagina?

I så fall trenger du ikke lete lengre. Vi har funnet produktet du er ute etter.

Laget i Superskin

Også denne modellen er laget i et materiale som Fleshlight-konsernet har patent på: Superskin. Det gir en nærmest silkemyk følelse når du penetrerer produktet. Vi elsker også at du får med en lengdemåler på kjøpet.

Mange menn tror jo at penisen sin er mye lengre enn det den egentlig er. Så det at du får med en lengdemåler kan vel både være til glede og besvær? 🙂

Gir kraftig ereksjon

Da vi i Erotikkguiden testet ut Fleshpump, så merket vi at den gir en god og lang ereksjon. Når du får pumpet opp til å gi mye vakuum, så kjennes det virkelig deilig i penis.

I tillegg er dette et svært godt redskap for å trene opp sin seksuelle stamina og utholdenhet.

Produktet fungerer helt ypperlig om du også skulle kjøpe en penisring til leken. Da kan vi nærmest garantere deg maksimal nytelse.

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde på kanal34 cm

5. Fleshlight Vibro Touch – Premium modell som vibrerer

“Vibro” i produktets tittel står for…ja… du tippet nok rett: vibrering. Dette er en kraftig vibrerende vibrator som har en forholdsvis høy prislapp.

 • Flott hylle
 • Enkelt
 • Myk kjerne (inne i «røret»)
 • Laget i SuperSkin-materiale
 • Vibrerer
 • Hylsen inneholder også deilige nupper som gir en autentisk følelse
 • Kjører på batterier

Fleshlight Vibro Touch er definitvt ikke helt som andre fleshlighter. Med i pakken følger det 10 batterier. Disse batteriene skal naturligvis stappes inn i produktet – og vipps, så er du klar til å sette i gang.

For deg som liker det litt røft og humpete

Denne lommevaginaen er ganske normal sett bort fra vibreringsfunksjonen. Dette er en funksjon det tar litt tid å bli vant med. Om du er av typen som ønsker litt røff og vill sex med damer, så kan det kanskje være noe for deg. Da ønsker du at det skjer noe hele tiden.

Hvis du er av typen som bare ønsker å onanere i fred og ro, så ville vi kanskje anbefalt en annen modell.

Fin lengde

Med en lengde på hele 19 centimeter, så klarer nok de aller fleste norske menn å få mer enn god nok plass til penisen sin. Diameteteren i kanalen ligger på sånn cirka to centimeter. Med andre ord: her er det rikelig med plass.

Det at det er rikelig med plass betyr naturligvis også at det er mye plass til glidemiddel. SuperSkin-materialet er veldig mottagelig for glidemiddel, og det gjør opplevelsen nesten hundre ganger bedre!

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde på kanal19 cm

6. Fleshlight GO Torque Ice – Gjennomsiktig lommevagina

«GO Torque» er en fleshlight som har blitt utviklet for at par skal bruke den sammen. Dette er en lommevagina som gjør at både han og henne kan se penisen mens den blir onanert inne i kapselen.

 • Forholdsvis god pris
 • Gjennomsiktig
 • Ganske liten (17,5 centimeter)
 • Nupper innvendig for økt nytelse
 • Passer best sammen med glidemiddel

Hvis du ønsker å ha med deg en fleshlight på reise, så kan GO Torque Ice være den modellen du ser etter. Denne er nemlig forholdsvis liten.

Passer fint til par

Men det er også en fleshlight som veldig ofte kjøpes og brukes av par. Om man ønsker å piffe opp sexlivet litt, så kan man ofte bruke sexleketøy i senga. I og med at fleshlighten er gjennomsiktig, så kan man hele tiden følge med på «utstyret» mens det blir stimulert.

Dette er pirrende for både han og henne.

God stimulering

Det skal også nevnes at GO Torque har nupper og riller. Dette betyr at man får en ekstra deilig følelse når man blir onanert.

Dette har også ført til at denne gjennomsiktige fleshlighten har blitt en av bestselgerne i Norge.

Og joda – denne modellen er også laget i det patenterte Superskin-materiale. Det føles utrolig godt mot penis. Akkurat som en ekte vagina!

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde på kanal17,5 cm

7. Fleshlight Flight– En billig versjon

Skal du ha en fleshlight til under 500 kroner, så er det ikke veldig mange alternativet på markedet. En av de bedre alternativene er dog den modellen som heter «Fleshlight Flight».

 • Liten versjon
 • Ganske gode og kraftige nupper for økt stimulasjon
 • Laget i SuperSkin-materiale
 • Veldig anonym pakning
 • Billig

Hvis du tar det beste av vår testvinner og skalerer det ned med 20-30 %, så får du Fleshlight Flight. Og når vi snakker om «nedskalering»; så gjelder også det prisen. Denne er billig.

Anonym forpakning

Det er også litt flaut hvis familiemedlemmer eller venner skal finne ut at du har en lommevagina på rommet. Derfor er Fleshlight Flight formet som en helt vanlig boks når den ikke er i bruk.

Vi kan nesten gå så langt som å si at den ser ut som en form for svart termos. Hvis du har den stående fremme på gutterommet, så er det ingen som vil forstå hva den er.

Egenskaper

Først og fremst: dette er en liten lommevagina. Med knapt 15 centimeter, så passer den for de som ikke er alt for godt utstyrt.

Men innsiden av produktet føles utrolig godt. Dette er en av modellene som har de største og kraftigste rillene.

Spesifikasjoner

ProdusentFleshlight
Lengde på kanal15 cm

Hva skal man tenke på når man kjøper fleshlight?

Det er et par faktorer man er nødt til å tenke på når man skal kjøpe seg fleshlight.

Pris

Det er ikke sånn at de fleste nordmenn har et ubegrenset budsjett når det kommer til kjøp av sexleketøy. Ei heller kåte gutter og menn som ønsker seg en fin liten lommevagina.

Derfor er det viktig at du ikke sprenger budsjettet når du kjøper fleshlight. Men husk at kvalitet koster. Hvis du er påpasselig med rengjøring, så kan et slikt produkt holde i mange år.

Kvalitet

Vi har nettopp diskutert pris. Neste steg er å nevne kvalitet.

For det finnes mye «ræl» der ute. Svært mye «ræl». Lommevaginaer som koster mindre enn 300 kroner kommer som regel i denne kategorien. Vi i Erotikkguiden kjøpte en gang en lommevagina til 100 kroner fra Kina. La oss si det sånn: det var et «engangsprodukt». Når plastikken sprekker opp på siden av fleshlighten etter man såvidt har stukket penis inn…så kan vi godt avskrive det produktet en gang for alle.

Kjøp kvalitet. Det kommer du ikke til å angre på i ettertid.

Farge og utforming

For mange er det to ting som er viktig når det kommer til designet på fleshlighten:

 • At det ser ut som noe man kan bli kåt av.
 • At den er forholdsvis anonym når den ikke er i bruk.

Husk at lommevaginaer kommer i alle forskjellige størrelser, former og farger. Det er viktig at du finner en som passer dine behov.

Nytelsesmekanismer inne i fleshlighten

Noen fleshlighter er utstyrt med diverse ekstrautstyr. Dette kan både være «riller» som skal gi en mer autentisk følelse av å penetrere en vagina. I tillegg er det noen som har elektroniske komponenter som gjør fleshlighten mer «levende».

Det er også et par av fleshlightene som kan tilby både anal og vaginal penetrering. Blant annet den som ligger nest øverst i oversikten.

Fleshlight eller flashlight? 😉

Relevante forbrukertester

Leser du denne artikkelen, så er sannsynligheten stor for at du er en mann på jakt etter noe godt sexleketøy.

Vi i Erotikkguiden-teamet elsker å veilede menn til å velge riktige erotiske leker. Derfor ønsker vi også å anbefale et par andre artikler vi tidligere har publisert:

Kreative tips for å bruke en fleshlight på ulike måter

Det finnes så mange produkter ute på markedet. Så du vil aldri kunne prøve samtlige lommevaginaer som finnes på det norske markedet. I så fall trenger du en dyp lommebok. Og veldig mye tid for deg selv.

Men det handler ikke bare om å teste forskjellige fleshlighter. I tillegg handler det svært mye om å bruke de på ulike måter. Her er noen av våre tips til hvordan du kan gjøre det kjapt og enkelt.

 • Legg den mellom sofaputene eller madrassen din. På den måten slipper du å holde fleshlighten med hånden. Når du får en «hands free»-opplevelse, så vil du også oppleve at det føles mer som å penetrere en dame.

 • Bruk den med en partner. Selv om de fleste tenker at man skal bruke fleshlighten når man IKKE har en seksuell partner, så kan det være morsomt å prøve når man har to. Hvis dama har menstruasjon, så kan hun putte den mellom beina sine – og på den måten simulere sex.

Konklusjon

Det er mye mer enn utseende som spiller en stor rolle når du skal kjøpe den beste fleshlighten. Det tror vi at du har funnet ut nå.

Vi har gjort et dypdykk på det norske markedet for å finne den beste lommevaginaen til menn. Og nå er det bare opp til deg å bestille den du mener ser best ut – for deretter å kose deg.

Hvis du mener at vi ikke har dekket det du lurer på om fleshlighter, så anbefaler vi at du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under. Vi svarer alltid våre lesere innen rimelig tid.

Legg igjen en kommentar