Gavetips: Erotisk julegave

Erotiske gavetips – ringer julen inn

Mange elsker at det nærmer seg jul, og i den forbindelse er det veldig mange som tenker på hvilke julegaver de skal gi til sine kjære. Som et supplement til en dyr klokke, en fin genser eller en reise, så vil jeg anbefale å gi en erotisk julegave som kan både piffe opp sexlivet og gjøre det ekstra koselig på julaften.

Men vet du kanskje ikke hva du kan gi av erotikkvarer?

Vel, vi har plukket ut et utvalg for å vise noen eksempler på gode kjøp gjort i en erotisk nettbutikk.

Erotiske gavetips for henne

– Dildo.

Alle kvinner ønsker seg en dildo, samme om de er i et forhold eller ikke.

– Vibrator.

Om man skal ta dildodrømmen litt lengre, så kan det være greit å kjøpe inn et batteridrevet leketøy – og da er det faktisk ingenting som er bedre enn en vibrator.

– Glidemiddel.

Alle par trenger glidemiddel under sex. Ved siden av kondomer er nok dette den største forbruksvaren av erotisk slag som selges diverse plasser i Norge.

Erotiske gavetips for han

– Kondomer med smak.

Alle gutters drøm er til en hver tid å få en heftig blowjob av kjæresten sin, noe som oppfylles lettere dersom man har kondom med smak fremfor kondom uten smak. Ikke alle jenter vil ønske å sutte på gummi, men det er i aller høyeste grad lov å prøve seg.

– Sexhuske.

Har man en slik huske, så kan man prøve utrolig mange utfordrende stillinger som man tidligere bare kunne drømt om. Ikke bare er det noe dyrt, men det er faktisk også utrolig pirrende og oppadgående for sexlivet. Anbefales på det sterkeste.

– Erotiske brettspill.

Om man er litt lei av de gamle brettspillene, så vil jeg anbefale erotiske brettspill. Slikt kan spilles på sengekanten og pirre de mest kåte sjelene helt til de ender opp i en heidundranes orgasme.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera