Glidemiddel

Oversikt over de mest solgte glidemidlene

Her er en oversikt over de mest solgte glidemidlene på det norske markedet. Oversikten innehar pris, produktbeskrivelse i form av materiale samt en indikasjon på hvor mye du får for pengene.

 

[table id=1 /]

 

Hva er et glidemiddel?

Et glidemiddel er noe syntetisk væske som benyttes under seksuelle akter for å få det best mulig til når det kommer til å ha vidunderlig og deilig sex. For de som har hatt sex en årrekke er det veldig få som foretrekker å ikke benytte seg av et ordentlig godt glidemiddel.

Hvor kjøper man glidemiddel?


Som regel kjøper man det hos en erotisk butikk – og gjerne en erotisk nettbutikk. Om du vil ha det tilsendt i din postkasse gratis og med 100 % anonymitet, så gjelder det å velge et par nettbutikker med litt størrelse og som har vært med på leken en god stund. Selv benytter jeg alltid Kondomeriet.no da det er Norges største og beste butikk.

Det går også an å kjøpe glidemiddel hos ditt nærmeste apotek.

Alga Glid. Foto: Kondomeriet

 

Skal du ha bedre sex? Kjøp deg et glidemiddel!

Glidemiddelets fordeler er mange, og vi har listet opp et par av dem slik at du enkelt og greit kan vite hva dette skal og kan brukes til i en erotisk akt.

1. Du får bedre og våtere sex.
2. Den kvinnelige partneren vil føle seg MYE bedre under sex enn det hun gjorde uten glidemiddel, rett og slett fordi det skaper en mye bedre friksjon som igjen kan gi bedre nytelse for både han og henne.
3. Glidemiddel er svært billig i forhold til mange andre sexleketøy.
4. Om du har seksuell aktivitet med kondom, så er det nesten påbudt å ha glidemiddel. Dette på grunn av at du vil merke at kondomen vil slite seg ut mer og mer, og det kan virke både tørt og kjedelig å ha sex når dette skjer. Derfor er det viktig å til en hver tid ha en pakke glidemiddel stående på nattbordet slik at du aldri går tom.

Det fysiske og emosjonelle spiller inn

Sinnet spiller en viktig rolle for din evne til å bli seksuelt opphisset og få fysiske og emosjonelle glede av sex. Mye av tiden det sentre rundt trening sinnet til å tillate deg å bli mer avslappet og slippe alt det andre som skjer i livet ditt. En av nøklene kan for seksuell opphisselse er evnen til å kjøpe inn glidemiddel.

Visste du at smøring kan være både en reaksjon og en stimulans for seksuell opphisselse?

Normalt blir når du blir seksuelt opphisset kjønnsorganene smurt. For kvinner, blir skjeden våt, og for menn, utgivelser penis dråper pre-cum. Dessverre, kan det være ganger når selv om du ønsker å bli vekket, kan du ikke være i stand til på grunn av søppel som du har i tankene dine. Siden du har problemer med å få vekket, vil kroppen ikke utløse behovet for å bli kåt.

Kjøp glidemiddel hos norske erotiske nettbutikker

Her kan du kjøpe glidemiddel:

Kondomeriet.no
Erotikknett.no

Powered by WordPress | Skjult kamera