Hundebur – til erotisk lek

Et bur har mange anvendelsesmuligheter. Til erotiske formål brukes det for eksempel til opphissende avstraffelser. Når noen bli kommandert inn i buret sitt, vet man hvilken vei det går. Men hvor får man tak i et slikt bur?

Det finnes spesialbygde bur til dette formålet. Ulempen er at de kan være vanskelig å få tak i, og de i så fall vil koste mye. Det vil nok ta en tid før de er tilgjengelige hos din nærkjøpmann, for å si det sånn. Men et lurt alternativ, er rett og slett å kjøpe inn et hundebur. Da kan man jo samtidig leke hundeleken, som jo innebærer både lydighet og disiplin – for viderekomne.

Hvordan du finner hundebur

Hvis du ikke liker at folk stiller spørsmål om hunden din (som du ikke har) når du kjøper et slikt bur, er det i dag enkelt å handle det over nettet. Steder som billige-hundebur.com har et stort utvalg av store hundebur. Eller kanskje naboen har et dere kan låne? Nei da, – det var bare en spøk.

Akkurat det med størrelsen er selvfølgelig viktig. I gjennomsnitt er jo mennesker noe større enn hunder. Dessuten må det innrømmes at vi ikke er like sammenleggbare. Vi er litt for vant til å ta plass. Men det er jo akkurat det vi vil gjøre noe med ved hjelp av hundeburet! En pirrende ydmykhet i hverdagen, gjør det lettere å være stor og tøff når det skulle være bruk for det.

Heldigvis kan vi få kjøpt bur beregnet på to stk hunder. Disse skal det også være mulig å kravle inn for tobeinte når det er nødvendig. Men dere kan jo måle opp før det gjøres et kjøp. Hvor liten kan man gjøre seg, og hvor lenge kan man holde posisjonen?

Snille og lydige hunder belønnes

Hunder er jo kjent for å akseptere sin underlegenhet i forhold til mennesket. Det er kanskje dit vi gjerne også vil med burleken. Ingen vil vel ha vondt av å behandles som en hund til tider, og enkelte har rett og slett bare godt av det. Buret er et krydder for tilværelsen.

Bare ikke mist nøkkelen. Det er ikke sikkert det er sunt å bli værende for lenge i sammenkrøpen stilling i buret. Kanskje er det greit med en lukkemekanisme som kan åpnes innenfra av menneskelige hender. Men det er selvfølgelig kun i ypperste nødsfall.

Og glem aldri belønningen etter vellykket lek!