Om oss

Erotikkguiden er en nettside som startet tilbake i 2010. Med andre ord: vi er et av Norges lengstlevende erotiske magasiner på nett.

Det er vi stolte av.

Og for en reise det har vært!

Vi startet opp da vi var unge, naive og utrolig nysgjerrige på erotiske leker. Med lite erfaring, men mye pågangsmot, så skrev vi artikler som vi ikke akkurat kan stå inne for i dag. Disse artiklene har naturligvis blitt endret i senere tid.

Vår reise – fra nettbutikk til samarbeid

Etter en periode med gode trafikktall og mange faste lesere, så bestemte vi oss for å etablere en nettbutikk. Butikken fikk navnet «Hetenetter» og varte i sånn cirka ett år.

Deretter tenkte vi at vi heller fikk selge nettbutikken og fokusere på det som betyr noe for oss: å publisere artikler og forbrukertester av høy kvalitet. For det er det vi gjør. Erotikkguiden består utelukkende av bloggposter som gir en verdi til leseren. Vi er utrolig opptatt av å lære opp det norske folk til god og sunn sex – ved hjelp av ulike erotiske hjelpemidler.

Nå har vi inngått et samarbeid med flere av de største erotiske nettbutikkene i Norge. På den måten kan vi alltid sikre oss at vi anbefaler produkter av absolutt høyeste kvalitet.

Våre verdier

1. Selvhøytidelighet: Vi tar jobben vår veldig seriøst. Men vi tar ikke oss selv seriøst.

2. Troverdighet: Vi vil utelukkende anbefale produkter som vi personlig mener er veldig gode. Ingen sexleketøy-produsenter vil noensinne kunne bestikke oss mot «sponset omtale».

3. Endringsvillige: Våre lesere har mye makt. Hvis dere benytter ytringsfriheten i kommentarfeltene på noe vi ikke gjør bra, så er det en stor sannsynlighet for at vi endrer ting. Vi elsker å gjøre våre lesere mer fornøyde med vårt erotiske magasin.

4. Nysgjerrighet:
Til tross for 20+ års erfaring i erotikkindustrien, så lærer vi konstant nye ting. Vi tør å stille dumme spørsmål til sexologer og andre eksperter. Og vi har en bratt læringskurve nettopp på grunn av vår ekstreme nysgjerrighet.

5. Inkludering: vi er et team bestående av folk med ulik hudfarge og seksuell legning. Derfor føler vi også at vi er gode til å treffe et bredt spekter av nysgjerrige lesere. Vårt hovedmål er å hjelpe alle mennesker i Norge med å ha et bedre og sikrere sexliv. Uansett hvem du er.

Hva er det som gjør oss unike?

Ikke bare er vi den erotiske bloggen som har levd lengst i Norge.

Vi har også satt sammen et svært dedikert team av folk som kjøper inn og tester produkter. På den måten har vi bygget et lag av mennesker som alle deler en sterk interesse for erotikk. Vi er også representert med flere personer av ulike kjønn – og dette gjør at vi kan teste ut sexleketøy for både han og henne.

I tillegg er vi i Erotikkguiden svært glade i å kommunisere med våre lesere. Har du en tilbakemelding eller spørsmål, så er kommentarfeltet under hver eneste artikkel åpent.

Følg oss på sosiale medier

Her er et knippe av våre profiler på sosiale medier:

Facebook

Linkedin

Fortsatt spørsmål til Erotikkguiden? Kontakt oss!

Fyll ut skjemaet under eller legg igjen en kommentar i et kommentarfelt under våre artikler.

Vi svarer vanligvis innenfor 24 timer (også i helger).

Legg igjen en kommentar