Hvorfor er glidemiddel viktig under sex?

Derfor bruker man glidemiddel

Det finnes mange forskjellige typer glidemiddel tilgjengelig, som hver selger i hundretusener hvert år. De typer glidemiddel tilgjengelig inkluderer de som benyttes i bilindustrien, de som brukes i marine-, metall-og industrisektoren, og også de som er ment for personlig bruk. Uansett sektor de brukes i, utfører de følgende funksjon: de reduserer friksjonen mellom to bevegelige flater som derfor bidrar til å forbedre effektiviteten og redusere slitasje. Denne artikkelen fokuserer på glidemiddel som er utviklet for bruk i samleie.

Hvorfor skal man bruke et glidemiddel?

Mange finner seksuelle smøremidler svært nyttig. Glidemiddel, også kjent av deres mer dagligdags begrep av glildemiddel, kan være en stor fordel for kvinner å ha samleie med en mannlig eller kvinnelig partner for første gang. Dette kan være spesielt tilfelle når den mottakende part er spent. Glidemiddel kan også gjøre første gang analt

Luksus aloe vera. Foto: Kondomeriet

samleie mellom hann til hunn eller hann til hann til en mye enklere opplevelse. Men glidemiddel i sexindustrien er ikke bare for første gang man skal ha sex. De kan brukes når litt ekstra friksjon og væske er nødvendig under samleie. De hjelper å dytte penis eller et sexleketøy inn i skjeden eller anus med mindre anstrengelse som dermed reduserer sannsynligheten for smertefull sex.

Les også: Billig glidemiddel


Hva slags glidemiddel finnes?

Selv om glidemiddel tilbyr mer den praktiske nytten av slik ekstra fuktighet under sex kan de også brukes til å gi ekstra nytelse. Selv om en rekke av glidemidlene er laget for å brukes av begge kjønn, er det spesialist mannlige og kvinnelige smøremidler også tilgjengelig. Mannlig seksuell smøremidler er designet for å være langvarig, og å forbedre onani og legge til seksuelle følelser.

Glidemiddel spesielt rettet mot kvinner er ment å øke sensitiviteten av en kvinnes klitoris og å intensivere orgasmer. De aller fleste av disse midlene vil ikke gi flekker eller være klissete og vaskes av lett etter bruk. Glidemiddel som er tilsatt smaksstoff er ideelle for oralsex. Selv smøremidler er ikke avgjørende for alle typer sex, de er definitivt et must når det kommer til anal samleie fordi anus ikke produserer noen naturlig form for smøring.

Så du vil nok oppleve at analsex uten glidemiddel vil være veldig smertefullt.

Legg igjen en kommentar