Klitoris-stimulator – denne maskinen slikker musen din

En maskin som gir deg oralsex..

Det å motta oralsex er noe de aller fleste kvinner setter veldig høyt når det kommer til seksuell nytelse. Faktisk er det slik at rundt halvparten av alle norske kvinner mener at det å bli slikket er noe av det aller deiligste av seksuelle preferanser. Kanskje ikke rart da at en av bestselgerne hos norske nettbutikker er en klitoris-stimulator som rett og slett er laget slik at det virker som om noen slikker deg når du bruker den.

For å få ekstra mye nytelse ut av kjøpet av denne maskinen, så bør du bruke varmende glidemiddel. Det er nettopp denne varme tungen mellom beina som mange setter høyt og får damene til å bli fuktige nedentil.

Som vist på NRK-serien Trekant

NRK-serien Trekant hadde et program der deltakerne prøvde ut sexleketøy, og hun ene trakk frem denne «fitteslikkermaskinen» som en av sine klare favoritter. Med sine 10 roterende tunger er det ikke rart at det blir hett når unge kvinner tømmer glidemiddeltuben og setter seg godt til rette med mr «Sqweel» akkurat der det passer best.

Funksjonene til denne maskinen er faktisk ganske enkle å forstå, og står godt beskrevet på Erotikknetts nettsider:

«Hjulet roterer i to forskjellige hastigheter og utstyrt med et godt glidemiddel, gir dette en følelse som er nærmere oralsex enn noe annet sexleketøy på markedet.
For noen kan stimuleringen bli i svakeste laget, her er ingen kraftig vibrasjon eller g-punkt stimulering, men for elskere av oralsex, er dette et must-have produkt.»

Klitoris-stimulator for deg som elsker oralsex

Med andre ord er det veldig gunstig for folk som liker oralsex, men dette er ikke noe produkt som for eksempel kan erstatte den

Klitoris-stimulator er både behagelig og billig.

dildoen eller vibratoren som du bør ha liggende i skuffen. Så her er det greit å kjøpe dildo og klitoris-stimulator på samme tid slik at du er forberedt til å skaffe deg noen orgasmer på egenhånd.

Kundeomtalen er utrolig god hos de nettbutikkene jeg har sett på, noe som betyr at dette er et produkt man i aller høyeste grad kan stole på.

Med i esken følger også glidemiddel slik at du slipper å kjøpe det ved siden av.

Test i dag!

Legg igjen en kommentar