Klitorisstimulator test: 5 beste klitorisvibratorene på markedet

Klitoris er utstyrt med 8000 nervetråder som er produsert primært for å gi kvinnen seksuell nytelse. Det å skulle kjøpe et sexleketøy som pirrer disse nervene er naturligvis en av de sikreste kortene man har på hånden for å oppnå sterke orgasmer.

Vi kvinnene i Erotikkguiden har tatt dette oppdraget på alvor. Grunnen er enkel. Det er en sterk økning i antall kvinner som prøver å finne den beste klitorisstimulatoren på markedet. Som kvinne er du klar over at de færreste av oss får orgasme utelukkende ved penetrering av vagina.

Selv om mange føler at de klarer seg helt fint ved hjelp av fingrene, så vil det å kjøpe en klitorisvibrator ta den seksuelle opplevelsen til neste nivå. Dette gjelder både for deg som ønsker å leke litt med en partner – men kanskje for deg som liker hyggestunder alene. Samtlige av våre anbefalte produkter i denne artikkelen har blitt nøye testet.

Om du skal kjøpe deg en klitorisvibrator, anbefaler vi disse nettbutikkene: Sinful.no og Nytelse.no.

Vinnere av vår test av klitorisstimulator

Under ser du en tabell som oppsummerer vår rangerte liste over de beste produktene i denne kategorien. Har du et ønske om å lese mer om hvert sexleketøy, så kan du fint scrolle deg lengre ned.

#Produkt
1 Emerald Love Bulletvibrator – Best i test!
2 ROMP Switch Klitorisstimulator – Beste budsjettalternativ
3 Satisfyer Curvy 2+– En klitorisstimulator som styres via mobil-app
4 Fifty Shades of Grey Secret Touching – Fingervibrator
5 We-Vibe Touch Klitorisvibrator – Premium alternativ

1. Emerald Love Bulletvibrator – Best i test!

Emerald Love gir deg alt det du trenger i en fantastisk klitorisvibrator. Et luksuriøst utseende, en kraftig motor og en rekke forskjellige vibrasjonsmønstre. Dette er – helt klart – favoritten til oss kvinner i Erotikkguiden!

 • Hele 10 (!!) forskjellige vibrasjonsmoduser
 • God pris
 • Vanntett
 • Har et luksuriøst, men samtidig diskret utseende
 • Kan også brukes sammen med en partner

Da vi testet de «beste vibratorene på markedet», så fikk Emerald Love en plass på listen. Og da hadde vi helt sikkert testet over 100 produkter – og satt igjen med en «topp 7»-liste. SÅ godt er nemlig dette produktet. Vi i Erotikkguiden er intet annet enn mektig imponert.

Men hva er det egentlig som gjør denne klitorisstimulatoren til Norges beste?

Jo, det kan vi svare på nå.

Mange nyttige funksjoner

Det første som slår deg når du åpner pakken er det flotte utseende. Men ikke la deg lure av det litt uskyldige designet til Emerald Love. Inne i produktet skjuler det seg nemlig en motor som kan justeres på flere forskjellige måter.

Du kan nemlig ved hjelp av et enkelt tastetrykk skifte mellom hele ti forskjellige vibrasjonsmønstre. Sannsynligheten for at du finner en modus som passer dine seksuelle behov er….nærmest 100 % sikkert. De forskjellige modusene kan også hjelpe en eventuell partner med å bruke vibratoren på deg.

Vanntett og best med mye glidemiddel

I tillegg kan vi nevne at vibratoren naturligvis er helt vanntett. Dette gjør at du kan ta den med som en lekepartner i dusjen eller badekaret. Emerald Love er laget i mykt silikon. Det følers ufattelig mykt og behagelig når du presser denne klitorisvibratoren mot underlivet.

Det anbefales å bruke mye glidemiddel når du holder på. Helst vannbasert glidemiddel.

Og ja. Det er lett å lade Emerald Love via en USB.


2. ROMP Switch Klitorisstimulator – Beste budsjettalternativ

ROMP Switch er et litt fiffig navn på en god og billig klitorisvibrator. Et produkt som er spekket med spennende teknologi – men som man ikke trenger et høyt budsjett for å anskaffe seg.

Høres ikke det ut som en utmerket kombinasjon?

 • Seks ulike hastigheter
 • Med en patentert Pleasure Air-teknologi (mer om dette nedenfor)
 • Kan ikke lades, men går på AAA-batterier
 • Gir deg sterke orgasmer

La oss begynne å snakke om Pleasure Air-teknologien. ROMP Switch er en av få klitorisvibratorer som er utstyrt med en egenutviklet teknologi for økt nytelse. Det er nemlig slik at det er vibrasjonene fra luften som treffer klitoris – og ikke produktet i seg selv!

Trykkbølger i stedet for fysiske vibrasjoner

ROMP Switch er utstyrt med en form for sterk trykkbølge-teknologi (derav navnet Pleasure AIR). Dette gir en helt unik opplevelse som ofte resulterer i intense orgasmer. Samtlige av Erotikkguidens kvinner som har testet dette produktet er helt enige om at opplevelsen er svært forskjellige fra konkurrerende produkter.

Spennende. Men ulikt andre vibratorer på markedet.

Sterk motor og batterier som må byttes

Dessverre kjører ROMP Switch på AAA-batterier. Fordelen er at batteriene følger med i pakken, så du slipper å måtte kjøpe det separat. Men vår erfaring tilsier at de beste vibratorene kan lades opp.

Motoren inne i klitorisvibratoren kan vi si mye om. For det første er den ganske stillegående. Så dette er en vibrator du kan bruke selv om et familiemedlem ligger og sover i naborommet. Men det er også slik at vibratoren kan justeres til seks forskjellige stimuleringsnivåer. Du kan nok begynne med laveste nivå og jobbe deg oppover til du finner din foretrukne modus.


3. Satisfyer Curvy 2+– En klitorisstimulator som styres via mobil-app

Sexleketøy beveger seg mer og mer i en høyteknologisk retning. Det er Satisfyer Curvy 2+ et fantastisk eksempel på.

Denne klitorisvibratoren styrer man nemlig via en mobil-app.

 • Veldig billig
 • Gir trykkbølger til klitoris
 • Laget i silikon
 • Styres via en app som heter «Satisfyer Connect»
 • Kan også brukes sammen med musikk

Og når vi skriver at denne vibratoren kan «brukes sammen med musikk», så mener vi at rytmene til yndlingssangen din faktisk kan styre hvordan vibrasjonene forekommer. Curvy 2+ er et svært innovativt tilskudd til sexleketøy-industrien. Her er det mye innovasjon på gang.

Smart form og enkel opplading

Men først kan vi snakke om hvordan denne vibratoren er produsert. Den bøyelige formen gjør at du lett kan treffe klitoris uten store problemer. Det er ganske lett å masturbere med en vibrator som har en slik «krum» form.

Samtidig er knappene plassert akkurat der de bør være: helt nederst ved stammen. Dette er noe som gjør at det er lett å styre manuelt med hendene hvis man ikke ønsker å bruke mobil-appen.

Laderen er enkelt å bruke. Man plugger den enkelt inn nederst på vibratoren, og så går den fra utladet til fulladet på under en halvtime. Perfekt.

Vinner av gjeve priser

Det er ikke bare vi i Erotikkguiden som har satt pris på Satisfyer Curvy 2+. Dett er en klitorisvibrator som har blitt lagt merke til av andre magasiner.

For det første har Dagbladet gitt vibratoren terningkast 6 da de testet julegaver i år 2020. Samtidig har den også mottatt en pris kalt «Twice Pick Award» samme år. Med andre ord: dette er et produkt som veldig mange kvinner setter svært høyt. Deriblant oss.


4. Fifty Shades of Grey Secret Touching – Fingervibrator

«Det er ikke størrelsen det kommer an på. Det er ofte hvordan man bruker den.»

Ordtaket har du nok hørt før. Og denne lille rakkeren er en del av en uhyre populær Fifty Shades of Grey-kolleksjon.

 • Pirrende vibrator
 • Laget i myk silikon
 • Kan brukes på både niplene og klitoris
 • Liten og diskret
 • Har en lengde på kun 6 centimeter

«Secret Touching» er en fingervibrator som plasseres … ja … på fingeren. Den er veldig enkelt utstyrt. Selve kroppen består av en silikonfylt flate som omringer en liten motor.

Vibratoren justeres med en enkelt knapp som ligger inn mot håndens innerflate. Det er derfor veldig enkelt å skifte modus hvis du har behov for det.

Passer perfekt til reise

Dette er ikke den mest avanserte klitorisstimulatoren på markedet. Så langt derifra.

Dog er det et produkt som er veldig lett å ta med seg på både jobb, på skole/universitet eller på reise. Den får plass i veska og gir deg mulighet for deilig seksuell nytelse hvor enn du er.

Secret Touching fra Fifty Shades of Grey kan brukes på både brystvortene og på klitoris. Det står ingenting i produktbeskrivelsen om hvorvidt den er vanntett. Så vi i Erotikkguiden anbefaler deg egentlig å ikke bruke den i dusjen.


5. We-Vibe Touch Klitorisvibrator – Premium alternativ

Om du har et høyt budsjett og ønsker en litt annerledes vibrator, så kan We-Vibe Touch være midt i blinken. Dette er en bestselger hos to ulike nettbutikker: Sinful og Nytelse.

 • Ergonomisk utformet
 • Høy pris sammenlignet med konkurrerende produkter
 • Belegg i silikon
 • Flere punkter på vibratoren kan brukes mot klitoris
 • Vanntett

We-Vibe Touch er en helt utmerket klitorisvibrator som de fleste kvinner kommer til å elske. Likevel er det et par stykker i vår redaksjon som mener at kvaliteten ikke gjenspeiler prisen. For denne modellen er nesten dobbelt så dyr som vår testvinner. Det er litt kjipt.

Lades opp via USB

We-Vibe Touch har en sterk motor. Denne sterke motoren lades enkelt opp via en USB-ledning. Det gjøres ved å plugge inn ledningen i bunnen av klitorisvibratoren.

Det tar ikke mange minuttene før du kan begynne å leke deg igjen…

Genialt utformet

Dette leketøyet er vanntett. Det betyr at du kan ta det med deg i dusjen eller i badekaret. I tillegg er det utformet på en helt spesiell måte. Du kan enten bruke den avrundede spissen eller den nederste delen av vibratoren til å stimulere klitoris.

Etter at du her ferdig, så er det veldig lett å vaske We-Vibe Touch. Det gjøres enten med såpevann eller med vibratorrens.


vibrator til kvinne

En maskin som gir deg oralsex..

Det å motta oralsex er noe de aller fleste kvinner setter veldig høyt når det kommer til seksuell nytelse. Faktisk er det slik at rundt halvparten av alle norske kvinner mener at det å bli slikket er noe av det aller deiligste av seksuelle preferanser. Kanskje ikke rart da at en av bestselgerne hos norske nettbutikker er en klitoris-stimulator som rett og slett er laget slik at det virker som om noen slikker deg når du bruker den.

For å få ekstra mye nytelse ut av kjøpet av denne maskinen, så bør du bruke varmende glidemiddel. Det er nettopp denne varme tungen mellom beina som mange setter høyt og får damene til å bli fuktige nedentil.

Klitorisstimulator: Som vist på NRK-serien Trekant

NRK-serien Trekant hadde et program der deltakerne prøvde ut sexleketøy, og hun ene trakk frem denne «fitteslikkermaskinen» som en av sine klare favoritter. Med sine 10 roterende tunger er det ikke rart at det blir hett når unge kvinner tømmer glidemiddeltuben og setter seg godt til rette med mr «Sqweel» akkurat der det passer best.

Funksjonene til denne maskinen er faktisk ganske enkle å forstå, og står godt beskrevet på Erotikknetts nettsider:

«Hjulet roterer i to forskjellige hastigheter og utstyrt med et godt glidemiddel, gir dette en følelse som er nærmere oralsex enn noe annet sexleketøy på markedet.
For noen kan stimuleringen bli i svakeste laget, her er ingen kraftig vibrasjon eller g-punkt stimulering, men for elskere av oralsex, er dette et must-have produkt.»

Andre sexleketøy som gir kvinner orgasme…

Det er ikke bare klitorisstimulatorer som kan gi oss kvinner harde og lange orgasmer.

Hvis du noensinne har vært inne i en erotisk nettbutikk, så vet du at det finnes mange andre leketøy der ute man kan kose seg med. Her er et par artikler vi varmt kan anbefale til kvinner med stor sexlyst…

klitorisvibrator

Klitoris-stimulator for deg som elsker oralsex

Med andre ord er det veldig gunstig for folk som liker oralsex, men dette er ikke noe produkt som for eksempel kan erstatte den

dildoen eller vibratoren som du bør ha liggende i skuffen. Så her er det greit å kjøpe dildo og klitoris-stimulator på samme tid slik at du er forberedt til å skaffe deg noen orgasmer på egenhånd.

Kundeomtalen er utrolig god hos de nettbutikkene jeg har sett på, noe som betyr at dette er et produkt man i aller høyeste grad kan stole på.

Med i esken følger også glidemiddel slik at du slipper å kjøpe det ved siden av.

Konklusjon

Til slutt kan vi også nevne at vi vet at alle kvinner responderer ulikt på sexleketøy. Derfor må vi igjen fremheve det faktum at det er flere kvinner som har vært involvert i denne testen. Vår mest anbefalte klitorisstimulator har fått “tommel opp“ fra hele fem kvinner som jobber for vårt nettmagasin.

Det betyr noe.

Du skal også huske på at det er ganske stor forskjeller på de ulike klitorisvibratorene. Noen er store. Andre er små. Noen vibrerer høyt, mens de aller beste er helt stillegående. Og så er det selvfølgelig helt tydelige forskjeller på hvor godt de treffer klitoris.

Vi satser på at du klarer å finne en modell som passer dine seksuelle behov godt. Alle kvinner bør eie minst èn klitorisstimulator. Og derfor er det viktig at du finner riktig modell.

Ofte stilte spørsmål

✅Bør man bruke mye glidemiddel?

Som med alle andre vibratorer og dildoer, så bør man bruke mye glidemiddel når man bruker klitorisstimulator. Absolutt.

Og jo våtere det er på klitoris, desto mer autentisk blir opplevelsen. Det føles nesten som om en våt tunge treffer vagina. Og som alle kvinner vet: det er en veldig deilig følelse.

✅Hvor mye koster en klitorisvibrator?

Denne type sexleketøy er betydelig billigere enn andre vibratorer og dildoer.

Våre anbefalte produkter finnes i prissjiktet mellom 100 og 500 kroner.

✅Kan man lade klitorisstimulatoren hvor som helst?

Ja,det kan man. De fleste vibratorene på markedet i dag blir ladet opp ved hjelp av en USB-kabel.

De aller færreste går på utbyttbare batterier.

✅Hvorfor er det viktig å stimulere klitoris?

De aller færreste kvinner klarer utelukkende å få orgasme av penetrasjon. Men nær sagt 100 % av alle kvinner kan få harde orgasmer av stimulering på klitoris. Derfor anses denne type vibrator til å være veldig effektiv for at kvinner skal oppnå «the big O».

Legg igjen en kommentar