Kondom med smak – er det noe vits?

Kondom med smak

Kondomer kommer i veldig mange forskjellige former og med en del forskjellige egenskaper. Blant de aller mest vanlige egenskapene er dette med smak. Banansmak, jordbærsmak, sjokoladesmak – ja, du kan nesten få kondomer i alle slags smaker du egentlig har lyst til.

Spørsmålet er bare om det er noe vits i å tilsette smak i en kondom.

For om det skal være vits med smak, så blir man nødt til å utføre den orale delen av samleiet med kondom påtredd. Og det er det ikke så veldig mange som gjør.

20-25 % av alle kondomer er med smak

En undersøkelse viser at rundt 90 % av alle utførelser av oralsex bedrives uten noen form for kondom eller annen beskyttelse (feks glidepack for kvinner), og nærmere 20 -25% av alle kondomer blir laget med smak. Så da er det noe som ikke stemmer overens med koblingen antall produserte og antall brukte til det formålet det skal bruke

Kondom med eller uten smak..?

s til.

Men èn ting er i hvert fall bra med å utføre oralsex med kondom – og det er at det ikke er muligheter for smitte av klamydia. For klamydia i halsen høres ikke veldig fint ut, gjør det vel?

Kondom med smak kan jo selvfølgelig prøves slik at man vet hvordan det føles.

Den største nettbutikken i Norge har et bredt utvalg kondomer (og selvfølgelig også en hel del med smak.
En pioner i den norske sexleketøyindustrien. Godt utvalg av både vanlig sexleketøy og prevensjonsmidler. Har kondomer med mange forskjellige smaker.

Mange sier at opplevelsen både blir litt dårligere for han og henne, uten at dette bør stoppe deg/dere for å prøve det ut.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera