Nurumassasje – Fakta, full guide & min ekte erfaring (i Thailand)

Dette er en gjesteartikkel. Skribenten er 100 % anonym (men fra Danmark), men naturligvis godt kjent for oss i Erotikkguiden.

Vi i Erotikkguiden-teamet har gjort skjønnhetsmessige endringer på tekst i form av riktig kommasetting m.m., men ikke endret innholdet. Dansker flest har jo ikke god forståelse av norsk rettskriving.

Mange norske menn har kanskje fått med seg «nurumassasje» som et konsept via pornoens verden.

Forståelig nok.

I Norge tilbys vel ikke slike tjenester. Vel: hvis de tilbys, så skjer det ikke akkurat åpent. Vi ønsker vel ikke å gå i mot norske lover, gjør vi vel? 🙂

Men da jeg nylig var på tur i Bangkok. Da jeg gikk gatelangs i Soi 33 (gate nummer 33), så fikk jeg øye på et nurumassasje-sted. Etter en kjapp samtale med «mamasan» [ekstern lenke til mamasan-definisjon], så ble vi enige om at jeg kom tilbake dagen etterpå.

Med 3000 baht i lomma. Og veldig lyst på å bruke en time med en veldig deilig dame.

Dette er min erfaring med nurumassasje. I denne artikkelen skal jeg gå igjennom:

 • Hva nurumassasje er.
 • Hvordan det føles for oss menn.
 • Hvor mye det koster (i utlandet).
 • Hva du bør tenke på før du tar en nurumassasje.

Min erfaring med Nurumassasje i Thailand («body to body»-massasje)

Jeg kommer til å dele erfaringen min inn i fire deler:

 • Stedet (massasje-shoppen i Bangkok).
 • Damene.
 • Selve opplevelsen (Nurumassasje med happy ending).
 • Betaling, pris, kontaktinformasjon & annen generell informasjon du bør være obs på.

Stedet – Daisy Dream Massage

Daisy Dream Massage ligger i soi 33 I Bangkok.

Her er et kart som viser nøyaktig hvor stedet er lokalisert:


Foto: Google Maps

Daisy Dream er virkelig en drøm. Stedet ser ganske ordinært når du ser det utenifra. Men når du kommer inn, så er det virkelig som å bli dratt tilbake til Hong Kong eller Shanghai i årene 1920-1940.

Vi kommer tilbake til damene litt senere. Men først vil jeg vise noen bilder fra nettsiden deres. Dette er det luksuriøse interiøret du blir møtt av når du entrer Daisy Dream:Alle bildene er hentet fra nettsiden daisydream.club.

Det finnes mange nurumassasje-tilbydere i Bangkok og Thailand for øvrig. Men etter å ha snakket med mange av de utlendingene som bor i byen, så er det ingen tvil om at Daisy er det beste.

Damene – deilige, unge damer i 20- og 30-årene

Hele prossen starter ganske enkelt. Du entrer bygget og blir umiddelbart møtt av en «mamasan» som ønsker deg velkommen.

Hun har en ipad hvor hun viser menyen. Så vidt jeg husker, så består menyen av:

 • Vanlig nurumassasje med en kvinne du selv velger: 3000 baht. (~800 kroner)
 • «VIP-rom» med TV og full pakke: 5000 baht. (~1200 kroner)

Alle rommene har badekar – og enkelte av dem har boblebad.

Deretter setter du deg ned – og Thailands vakreste kvinner entrer rommet. Jeg har feriert mye i Thailand, men ALDRI sett et så skyhøyt nivå på damene. Jeg valgte en jente kalt «Ploy» etter rundt fem minutter.

Det var fin og avslappet stemning. Damene var ikke masete, og mamasan sa at man kunne ta seg god tid med å finne riktig dame.

PS! Et hemmelig triks fikk jeg på vei ut av sjappa. Daisy Club viser ikke damene sine offentlig. Men det finnes en hemmelig URL som heter https://www.daisydream.club/secret . Her legger de ut bilder av damene sine HVER dag. 🙂

Bare hyggelig!

Opplevelsen – min deilige nurumassasje med Thailandske Ploy

massasjedame nuru Thailand

Etter hvert som jeg fikk summet meg litt, så hadde jeg en samtale med Ploy. Den varte knapt i to minutter – og primært snakket vi høflighetsfraser.

På den måten bli nervøsiteteten brutt.

Deretter gikk vi opp i andre etasje. Jeg hadde booket en nurumassasje i et vanlig rom til 3000 baht. Det første hun sier er:

«I hope you feel comfortable. In order to do Nuru Massage, we both need to be naked»

I neste sekund tok hun av seg kjolen sin. Så sto kanskje verdens deiligste dame foran meg i G-streng og BH.

Det tok heller ikke lange tiden før både BH og G-streng var tatt av.

Selv kledde jeg meg naken. Deretter hoppet vi begge i badekaret. Vannet var rimelig lunkent og tenderte litt til å være varmt. Etter å ha justert temperaturen, så hoppet Ploy oppi med meg. Hun satt seg med ryggen først mot meg – og jeg kjente at det skjedde noe «der nede». Nå var jeg virkelig kåt, og det hadde ikke tatt mer enn et par sekunder.

Vask av både…det ene og det andre

Neste steg var det som kalles «vask». Hun hadde noen deilige såper som hun vasket hele kroppen min med, noe som var utrolig pirrende.

Etter vasken beveget vi oss mot sengen. Nå skulle nurumassasjen virkelig komme i gang. Jeg la meg på rygg og kjente de store brystene hennes gni seg mot kroppen min. Etter rundt 10 minutter, så ba hun meg snu meg rundt. Deretter gned hun (med ufattelig sexy og sensuelle bevegelser) hele kroppen sin mot min kropp. Ved flere anledninger tror jeg nesten at jeg var inne i hennes vagina, men det var jeg nok (heldigvis) ikke.

Den deilige finalen

Etter å ha ligget med stiv penis i godt over 45 minutter sammenhengende, så begynte hun endelig på finalen. Nurumassasje er massasje med happy ending – ikke med sex. Derfor avsluttes det veldig ofte med en «handjob».

Jeg kom hardt utover brystene hennes – og deretter lå vi nakne sammen og småpratet i fem minutter. Det var deilig å se spermen min gli inn med resten av massasjeoljen mens den begynte å dryppe ned fra hennes store pupper. Selv etter orgasmen var jeg sprengkåt…og det har jeg vel aldri opplevd før.

Etter at disse minuttene hadde gått, så ble jeg geleidet ned i resepsjonen. Der betalte jeg – for deretter å komme meg hjem til hotellet.

Nurumassasje er virkelig en opplevelse jeg vil gi terningkast 6. Jeg har tidligere prøvd «happy ending»-massasje, men ingenting var i nærheten av dette.

Noen tips til deg som vil prøve nurumassasje

Før vi begynner på konklusjonen og «ofte stilte spørsmål», så vil jeg gi deg noen tips for å gjøre nurumassasje-opplevelsen litt bedre.

 • Ta kontakt med steder du skal dra til. Selv har jeg en kompis som la til den franske eieren på Daisy Dream før han dro dit. Der fikk han svar på hvilke damer som var på jobb, hvilke ulike behandlinger som finnes – samt hva disse behandlingene koster.

 • Gå til et massasjestudio som er «premium». For all del: Det finnes sikkert 1000 steder i Bangkok som tilbyr nurumassasje. Rundt 950 av dem er skuffende dårlige, skal vi tro ekspertene i denne byen. Du får hva du betaler for.

 • Ikke forvent sex. Nurumassasje er ikke ensbetydende med vaginal sex. Dette er en opplevelse hvor du får en dame som gnir den deilige kroppen sin mot din i rundt en time. Avslutningsvis er det vanlig at du får en «handjob»; eventuelt oralsex. Men det er absolutt IKKE vanlig at det ender med anal- eller vaginalsex.

Video – en introduksjon til nurumassasje

Denne videoen på knappe tre minutter er en fin introduksjon til emnet.Annet lesestoff om erotisk massasje

En god, deilig massasje kan være et heidundranes forspill til god sex.

Her er noen andre artikler om erotisk massasje som har blitt publisert hos Erotikkguiden:

Ofte stilte spørsmål

Etter å ha fortalt om nurumassasje-opplevelsen min til flere kamerater, så får jeg ofte mange spørsmål.

Veldig mange nordmenn er nysgjerrige på denne type erotisk massasje.

Derfor forventer jeg også at denne artikkelen får mange besøkende. Samtidig ønsker jeg å svare på mange av de spørsmålene jeg får.

?‍♂️ Er nurumassasje tilgjengelig i Norge?

Ikke så vidt jeg vet.

Hvis du søker på fraser som «Nurumassasje Oslo» eller «Nurumassasje Bergen», så kommer det opp merkelige nettsider. Mange av dem er engelske. Det virker ikke troverdig.

Ei heller tror jeg at denne type massasje er lovlig i Norge. Selve massasjen er jo ikke seksuell, men det som skjer etterpå er i høyeste grad av seksuell karakter.

?‍♂️ Vil nurumassasje alltid innbefatte sex?

Absolutt ikke!

Jeg har snakket med MANGE som har tatt nurumassasje i utlandet. Og enda har jeg ikke hørt om noen som har utført vaginalt samleie sammen med massøren sin. Du skal derfor ikke forvente sex om du gå til nuru.

?‍♂️ Er du nødt til å være naken under massasjen?

Ja, det er hele poenget. Både massøren og den som blir massert må være naken under en nurumassasje.

Om du skulle være påkledt, så vil jo alle klærne dine være innoljet i massasje.

?‍♂️ Hvor mye koster nurumassasje?

Som tidligere nevnt betalte jeg rundt 800 kroner. Dette er standard-pris hvis du går til et «premium massasjestudio» i Thailand.

Men skal du ta ekte nuru i Japan eller i USA, så må du nok tre-doble den prisen.

I Norge aner jeg ikke hva nurumassasje koster. Rett og slett fordi jeg aldri har møtt noen som har fått en slik erotisk massasje i Norge.

2 kommentarer om “Nurumassasje – Fakta, full guide & min ekte erfaring (i Thailand)”

 1. Herregud for en spennende historie 😀

  mulig jeg skal ta med et par kompiser og dundre nedover til Bangkok ved første mulighet. FOR en deilig opplevelse det må være å få nurumassasje

  Svar

Legg igjen en kommentar